2 V 1 Hokejska Igra Interaktivne Igrače Mini Zrak Hokej Miza Namizni Boj Prosti Čas Otrok Izobraževalne Zaprtih Igre Otroci Darilo

Mnenja in ocene (2)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


7.98

€13.30

Značilnosti:

Dva igralca

Hokej igra, igrača je namenjen za dva igralca, ki je primerna za vas in vaše otroke, da zgraditi dober starš-otrok, razmerje v interaktivni igri.Prav tako lahko delite med prijatelji.

Dva načina

Hokej igra, igrača ima v lasti dva načina, vključno s tradicionalnimi hokej način igre in nogometni način igre.Hokej igra igrače lahko učinkovito vlak vaš otrok prstom fleksibilnost in odraz sposobnosti, da ustvari svoj fizični nadzor sposobnost.

Zanimivo

Hokej igra, igrača, s zanimiva igra, načela in delovanje, ki vam lahko prinese veliko zabave in obogatite svoj prosti čas.

Kompakten

Hokej igra, igrača je samo 16.31*8.45*1.77 palčni(L*W*H), ki je manjši od hokej miza.Zato je primerno, da opravlja in ne bo zasedla veliko prostora za shranjevanje.

Področje uporabe

Hokej igra, igrača je odlična izbira za preživljanje prostega časa, druženje, zabavo, dom, družino dejavnosti in tako naprej.To je lahko v skupni rabi z vašimi člani družine in prijatelji.

Specifikacija:

Tip: hokej igra igrače

Količina: 1pc

Material: plastika

Barva: kot prikazano

Velikost: 41.5*21.5*4.5 cm/ 16.31*8.45*1.77 palčni(L*W*H)

Neto teža: 410g/14.46 oz

Package:

1* hokej igra igrače

1* paket polje

**Naše storitve**

Podpiramo Padec ladijskega prometa in trgovini na Debelo.

Če imate kakršne koli težave, ko ste prejeli paket,pls počutim svobodno, da nas kontaktirate namesto odpiranja spora ali pusti negativne povratne informacije.

**Opozorilo Za Ruski Prijatelji**

1. Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek pri določitvi plačila;

2. Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Št., Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti!

3. Ne prevzemamo odgovornosti za VAŠE NAPAKE.

**Zakaj kupiti pri nas??**

Tovarno prodajo, najboljše kakovosti in konkurenčno ceno!

dobro preverite vsak Izdelek preden ladja ven!

Dostava:

1. Mi Ladje po vsem Svetu, razen na Kitajskem.

2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.

3. Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Plačilo:

1. Sprejemamo Alipay,In vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.

Garancija:

1. 12 mesecev Proizvajalci Garancijo .Nakup z zaupanjem!

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

3. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

4. Povratni prevoz se plača Kupec.

Politik:

1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

2. Vse e-pošto bomo odgovorili v Enem delovnem dnevu.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Oznake: puck air hockey, IGRE, družabne igre, titus alexius, pižamo poletne igre, mafija majica s kratkimi rokavi, lutkovno stick, ice plesni, zračni hokej, hokejski dres

Funkcija 5 Mini Zrak Hokej Miza Otrok Darilo
Opozorilo Odbor Igra, Doseči Odraslih,
Številka Modela Zrak hokej igra, igrača
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Mini zrak hokej miza za Otroke
Funkcija 4 Otroci Izobraževalne Interaktivne Igrače Darilo Zaprtih Šport
Priporočamo, Starost Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Tema Šport, Poklici
Funkcija 1 Otroci Božično Darilo, Darilo za Rojstni dan za otroke
Funkcija 3 Namizje Battle 2 v 1 Hokejska Igra Prosti čas

Napiši mnenje

2 V 1 Hokejska Igra Interaktivne Igrače Mini Zrak Hokej Miza Namizni Boj Prosti Čas Otrok Izobraževalne Zaprtih Igre Otroci Darilo

2 V 1 Hokejska Igra Interaktivne Igrače Mini Zrak Hokej Miza Namizni Boj Prosti Čas Otrok Izobraževalne Zaprtih Igre Otroci Darilo

Podobni izdelki:

100% Novo blagovno Znamko In Visoko Kakovost Funkcija * Toplo in mehko,vaš jjeza mora všeč! * Dober občutek in udobno za vašo ljubezen ljubljenčka. * Je vzglavnik je mogoče vzeti v posteljo, da povečate prostor ali uravnavajo temperaturo za vaš jjeza v skladu sezone. * Enostavno čiščenje,samo je treba vzeti blazino za pranje zdaj in potem.Material: Dezintegratorjev Velikost:S/L/XL(Kot je Prikazano Fotografijo)
€7.96
set2: 2 x Glavna Krtača + 4 x Stranska Krtača + 4 x Hepa Filter & 8 x mop krpo Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, bolj trpežne Zamenjava starih in umazanih mop blazine lahko pomagajo izboljšati čistilno delovanje stroja. To je bolj priročno, če želite zamenjati po uporabi, brez čiščenja mop. Primerna za Xiaomi Dreame F9, sesalnik Močan in dolgotrajen čistilna moč,
€22.26
◎Opis Izdelka: 1. Material: dvoslojni plating 925 srebro, visoko polirani, barve anti blede, anti-alergija 925 Sterling Silver & AAA+ Kubičnih Cirkonij 2.Postavka Velikost: Čare Luknjo, je o 0.18 palčni(4.7 mm) 3.Primerna za:Pandora Charms zapestnico,Ogrlica ◎Izdelek za vzdrževanje: 1. Trgovina nakit ločeno in se ne mešajo z drugimi nakit ali trde predmete, da bi se izognili praskanje površine; 2. Izogibajte
€6.00
Opis v To postavko je paket 25pcs mešane barve slamic.Narejen je iz PP materiala, ki je trd in debel za varne in trajne uporabe.Z obročem, pritrjena, je enostaven in priročen za uporabo, ker je težko, da spadajo v steklenico.Takšno praktično postavka bo zaslužijo vašo korist. Značilnosti - Barva: Mešanih barv. - Material: PP. - Velikost: 23 x 0.7 x 0.7 cm/ 9.06 x 0.28 x 0,28 palca
€5.90
2.5 651687, da 001651699, da 001 SFF SAS SATA HDD Tray Caddy za HP ProLiant DL strežnik DL 160 Gen 8, DL 320 e Gen 8, DL 360 e Gen 2.5651687, da 001651699, da 001 SFF SAS HDD SATA pladenj caddy Primeren je za HP ProLiant DL strežnik DL 160 Gen 8, DL 320 e Gen 8, DL 360 e Gen 8, DL 360 str Gen 8, DL 380 e Gen 8, DL 380 str Gen 8, DL 385 p Gen 8, DL 560 Gen 8. Barva: Kot je prikazano, Material:
€13.53