100 kozarcev Turkizno Modro petelin pero vroče prodaje, za oblačila DIY dekoracijo 20-45 cm 8-18-inch dolgo

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


9.28

€10.92

Opis izdelka:

Velikost : 20-25 cm / 8-10palčni

25-30 cm / 10-12

30-35 cm / 12-14inch

35-40 cm / 14-16inch

40-45cm / 16-18-inch

Material: piščanec pero

Barve:26 barv so na voljo, lahko choosed

Količina: 100 kosov na barvo

Pogoj: 100% čisto nov, dobra kakovost!

Opozorilo: pravi pero bolj ali manj bodo imeli malo barva razlika, zaradi diffrerent računalnika prikazuje več ali manj malo drugačna.Barva zlata in srebra je ena stran barve zlata in srebra, na zadnji strani je črna barva!prosimo, pozorno preberite, preden ste plačali, najlepša hvala !

PLAČILO

---Sprejmemo samo Depozitni (T/T ,Western Union in drugih plačilnih Izdelaj-majico.si sprejeti)

Prosim, pustite pravilno in jasno, naslov ,bodo zmanjšali številnih težavah dostave.

PLAČILO ZA VARSTVO

----Vaš denar je na varnem, ker pošljete vaš denar za Izdelaj-majico.si spletno stran, smo le lahko dobili denar, po tem, ko ste prejeli izdelek, ali Izdelaj-majico.si spletni strani ne bo sprostitev denar za nas.

DOSTAVA

--- Vse naše postavka je brezplačna, poslana preko Kitajske Pošti ali EMS, ki je razlog, zakaj je na tako briljantno cena, Predmet doseči večini držav, v približno 15-30 delovnih dni.Parcele bodo zamude zaradi posebnih razlogov.

---Če ne morete priti objave po 30 dneh od dneva, poslali smo za vas , se, prosimo, obrnite neposredno na nas .Bomo rešili problem takoj, ko smo dobili informacije od vas.

POLITIKA VRAČANJA

---Če je predmet, ki je poškodovana ali drugačen od description,prosimo, fotografirajte in pošljite na naš poštni nabiralnik ,bomo sprejeli vaše vrne izdelek v roku 3 dni od dneva, ko si ger parcelo.Če zamudo, imamo pravico ne sprejeti vrniti.kupec mora plačati stroške prevozov vrnitve, če izdelek ni problem, če se proizvodi nepopravljivo ali parceli broekn,kupec naj bi video za dokaz,in tovorni lahko v prodajalec račun.

POVRATNE informacije

1)Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da zapustijo polno ocena povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala !!

2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Oznake: xrs700 pnevmatski čepi

Vzorec Barvana
Material Piščanec Pero
Številka Modela Turkizno

Napiši mnenje

100 kozarcev Turkizno Modro petelin pero vroče prodaje, za oblačila DIY dekoracijo 20-45 cm 8-18-inch dolgo

100 kozarcev Turkizno Modro petelin pero vroče prodaje, za oblačila DIY dekoracijo 20-45 cm 8-18-inch dolgo

Podobni izdelki:

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z mano !!! Funkcija: V primerjavi s ozadje, je varno, okolju prijazno, nestrupen in brez okusa, mehkega materiala, 3D učinek, DIY, samolepilni, enostaven za namestitev, naključno kolaž in samovoljno rezanje.To je boljše za zmanjšanje hrupa, zvočna izolacija, anti-trčenje, enostavno čiščenje, vlago,-dokazilo in plesni-dokazilo učinkov. Barve: Prosimo
€33.64
50pcs/set Multicolor Mehko Bombažno Navzkrižno Šiv Nitka Prizmo Šest-Sklop Nitka Premium Rainbow Barva za Vezenje Nitke sukanec za Šivanje Barva: 50 Štrenicah Barvita Navzkrižno Šiv Nitka - Multi-barvni Mehko Bombažno Navzkrižno Šiv Nitka 50 Štrenicah Prizmo Šest-Sklop Nitka Premium Rainbow Barva za Vezenje Nitke sukanec za Šivanje vezenje nitke saten verigated vezenje nitke - Vezenje Nitke Set Specifikacije: Kategorija:
€4.20
Poletje Moda Votlih Iz Čipke Hlače Casual Sexy Cvetlični Hlače Čipke Odklon Dnevnih Elastična Stranka Potovanja Vrvico, Hlače, Hlačne Opis Izdelka: Velikost :S, M LX L 3XL 2XL Material : Mešanica Vzorec : Cvetlični Barva :Picture Show O barvo: Kot youl vem, na različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje
€2.97
Informacije O Izdelku: Material:PU Barva: kot slika kažejo Velikost:70*33 cm Teža:340g Package seznam:1pc mouse pad(ne vključuje nobenih drugih dodatkov) Opombe: 1.Dejanska barva se lahko malo razlikujejo od slike. 2.Zaradi ročnega merjenja, velikost morda 0-1 cm razlike.
€16.28
1. O Nas Imamo Kitajska, ki temelji družba auto dodatki, strokovnjaki in ljubitelji, ki so bili za proizvodnjo in proizvodnjo avtomobilskih delov in dodatkov za več kot 10 let.V tem času smo rafinirano vsak vidik našega podjetja, iz izkušenj, da product design.Smo zgradili trdne izdelek, in imajo ugled in izkušnje, je pa preveč.Nam poskusiti in naj nam dajo naše izkušnje, da dela za vas. 2. Pošiljko 1)
€8.59
Paket vključuje: 1 kos olja, filtra, ključ izdelka, ki ga bomo nadgradili nenehno, videz in barva se lahko spremenijo, prosim, ne moti.In traja upoštevati preden postavite vrstnem redu, če imate zahtevo za barve ali videza.Material: pomlad jeklo Površinska obdelava: blackening Teža: 150 (g)
€3.57
Opis: Lepe vzorce, lahko uporabite kot dekoracijo doma, se lahko uporablja kot cvetlični lončki, se lahko uporablja kot skladišče okraski. To planter je kot nalašč za otroka succulents, vgradnjo lonci 2-2.5 cm v premeru in 2-2.5 cm visok. Velikosti vključeni: ena velikost ustreza malo baby 2-2.5 palčni lonci Lahko visijo na palice. Specifikacije: Material: Tkanina Notranji
€0.94
Spoštovani Kupec, 1.Kot smo že toliko vrste izdelkov,ne moremo našteti vse,je slika samo uporablja za prikaz podrobnosti.Izdelek ustreza naslovu. 2.Ko se boste odločili za Brezplačno dostavo,to ni mogoče spremljati po parceli levo Kitajska(Brez sledenja),če se ne morete sprejeti , izberite drugih dostava način, ki lahko izsledi 3.Prosimo, izpolnite vaše kontaktne podatke in naslov, v vrstnem redu,tako, da ne povzroči
€1.08
Dragi prijatelji.dobrodošli na moji trgovini. Hvala vam za vašo podporo.Ker je nova trgovina, ki jo potrebuje več in boljše sodelovanje.Naša cena izdelka nastavitev je zelo nizka.v tem času.Toplo opomnik.Lahko sledenje in zbiranje moje trgovine.Vsi izdelki v naši trgovini.APP bodo cene so ekskluzivne popuste.Želim, da vse stranke srečno nakupovanje.Najboljše želje. Zavezujemo se, da bomo v raziskave
€1.67
16pcs Nastavite 7cm Dragon Ball Z Akcijska Figura, Igrače Guko Frieza Vegeta Gotenks Zbirateljske Model Lutka Rojstni dan Darila Otroci Igrače Velikost:7cm Pakiranje: 16pcs Opp Vrečko
€12.60
3Pcs/Veliko Za Garmin Vivoactive 3 Pametno Gledati Zaslon Patron 9H 2.5 D Premije Jasno Kaljeno Steklo Film Za Garmin Vivoactive3 Funkcija: *Celotno preglednost: Realno sliko in več kot 99 % preglednosti Veliko večja prepustnost svetlobe kot JJEZA zaščitnik zaslon. *Trdota: 9H, 3-krat težje kot JJEZA zaščitnik zaslon.zaslon ne bo dobil opraskan, tudi z uporabo trdega predmetov, kot so noži
€1.89