Seiko gledajo moški gledajo top blagovne znamke luksuzni Vodoodporni Šport moški gledajo quartz army watch relogio SKS471J1

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


116.56

€166.52

Glede stranka pozdravljeni:

Obnavljanje neposredno nakup na tem mestu vse elemente, ki so vse blagovne znamke, blagovne znamke novo izvirno verodostojni, ne glede na to, trak, gibanje, zaponka, 100% so izvirne tovarniške, ste dobrodošli odkrivanje specializirane institucije, kot so napačne cene.pomeni-ko.Mi pazi za več let,, v Alibaba, ure in ure Express kategoriji je tudi vodilni prodajalec, ki ima veliko članov našega blaga s prvotne blagovne znamke mednarodne skupine kartico, uživajte v mednarodni skupini enem letu so se storitve, zmanjšuje tveganje, da svoje težave doma, prosimo, vedite, izberite in kupite.Želim vam srečno življenje, delo, hvala vam!

Spoštovani kupci,to je moje veselje, da bi storitve za vas.Prosimo, da preberete vsebino pred nakupovanje,je zelo pomembno. 1.Naročilo mora biti napisana v pravilni naslov, poštno številko, ki je zagotoviti, da je vaša parcela zelo pomembne informacije.Če ne vnesete pravilne zip codeit bo vodila do vaše paket ne more biti dostavljeno,mi ne prevzema nobene odgovornosti. 2. Naročila podatki morajo biti pravilno zapisana ime in priimek prejemnika, naslov mora biti natančno pisno na stavbo ali hišna številka, naslov je za zagotovitev točnosti dobave ključnih povezav.Bodite prepričani, da ne napišete kratica za ime prejemnika.Če nakup ni spremljal trgovina obvestiti popravite informacije,nam ne prevzema nobene odgovornosti. 3. Smo v skladu z zakoni o pošiljatelju in carinska politika v ciljni državi. 4. Bomo pokazali, cene blaga v našo spletno stran, in tudi mi bomo uporabili kuponi in sodelujejo v platformi dejavnosti in drugih promocijskih metod.Naša Trgovina prodaja gledati vse kupijo blagovne znamke, prvotno verodostojno, tako prodajnih cen je v skladu z zahtevami blagovne znamke ne sme znižati cene ali premije.Prosim, ne velja za stranke v trgovini ceno, koncesije in druge oblike prodaje.Hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje.Najboljše želje za vas.

Ruski Da Izjavo:

Ker ruske poštnih politike prilagajanja, mora kupec izpolniti prejemnik je polno ime za normalno pick up, kupec, preden je prodajalec poslal sporočilo trgovina, storitve za stranke ali osebje upoštevajte, da informacije, ki potrjujejo ime in priimek prejemnika, ime in priimek napake, ki jih povzročajo nakup v Rusiji ne more sprejemati hitre pošte, prodajalec ne prevzema nobenih ustreznih odgovornost.Hvala vam za vašo podporo in razumevanje, Hvala vam!Od decembra 7, 2017, ruske carinski zahteva, da kupca KOSITRA ( posamezno številko ), morajo biti določeni v Internet v Rusiji.Če TIN je ne kotirajo na pošiljko, pošta bo vrnjeno pošiljatelju.Poštni urad zahteva, da se ruski kupec zagotovi posamezna številka (TIN) v Rusiji.Zato, ko se odloči, morate biti prepričani, da izpolnite ali opomba podrobnosti posameznih številka (TIN). (Na primer: TIN 5012 **** 8237), Tako da vaš paket lahko uspe v carinjenje in distribucijo po vsej pošti!

- Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni od dajanje nalog, da boste dobili visoke kakovosti ura v najkrajšem možnem času. - Če ne morete plačati takoj po tem, ko bi se registrirali, prosimo, počakajte trenutek in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni.

- mednarodni dostave. (Razen za nekatere države in APO / FPO)

- Element, ki bodo dobavljeni kot plačilo prejel (razen ob vikendih in praznikih)

- Smo ladje, ki jih Izdelaj-majico.si Dostava in China Post paketna dostava ponudnik Dostava Paketov po vsem svetu, odvisno od tega, post office, off-sezona in sezona.Od zdaj naprej, uporabljamo Alibaba je hitro prodati prek platforme Dostave: Express dostava.Izdelaj-majico.si Dostava zagotavlja paketov iz Kitajske v tujino, in sodelujemo z večjimi ponudniki logističnih storitev, kot so Singapur Post, OMNIVA-Estonija Post, Correos, Posti Finska, SPSR, DHL.

- kaj je Izdelaj-majico.si Dostavo?

- običajno traja 7 do 45 delovnih dni po vsem svetu, odvisno od vašega cilja.Pričakovani čas dostave:

1. Beloruski Federacije: 8-25 delovnih dni.

2.Drugič, v Združenem Kraljestvu: 15-29 let delovnih dni.

3. Španija: 10-25 delovnih dni.

4.Brazilija: 20-40 delovnih dni.

5.Združene države amerike: 7-20 delovnih dni.

6. Avstralija Irska: 18-25 delovnih dni.

7. Druge države: ne več kot 10-45 delovnih dni.

- če paket ni prejeti ali vrniti, polno nadomestilo.

- Naši izdelki so pooblaščeni prodajalci na Izdelaj-majico.si.Osredotočeni smo na vsak del vsakega gledal je občutljivo in trajne.Zavezani smo k zagotavljanju visoke kakovosti ure in najboljšo storitev za vse naše stranke.Ponujamo 12 mesecev mednarodnih zagotovilo za vse ure.

- Prosimo, obrnite na našo Customer Service Manager, preden se je vrnil.

- Okvarjenih elementov se lahko vrne v garancijskem roku z originalno embalažo.

- Ne uporabljajte vrnjene artikle.

- Kupec je odgovoren za vse stroške dostave.

- Bomo temeljito testiranje in skrbno pakiranje in pošiljanje na številko za sledenje.

- Vsi predmeti so popolnoma novi in mimo preverjanje kakovosti.

- Vse elemente, ki so v dobrem stanju, preden so dobavljeni.

- 12 mesecev mednarodno garancijo za okvarjenih elementov. (Ne vključuje elemente, ki so poškodovani in / ali zlorabljena po prejemu)

- zagotoviti, da se novih izdelkov in poštnine so v dobrem stanju.

- Če je predmet, prejel je poškodovan, se obrnite na nas po e-pošti in na kratko opišite škode s sliko ali vedio.Prosim za odgovor v roku 2 dni po prejemu kakršno koli škodo.Vendar, ne bomo sprejeti odškodnine za uporabo ali škodo kakršne koli predmete.

- Dovolite manjše barvne razlike zaradi fotoaparata ali okolje.Vas bomo obvestili v roku 2 delovnih dni od prejema.Nadomestilo le, če zamenjava ni na voljo.

Oznake: uro timex, ary ure, državljan seiko ure, seiko watch, seamaster watch, ura moški, moški gledajo, corgeut miyota, moški quartz uro, skimi army watch

Primer Oblike Krog
Številka Modela SKS471J1
Ohišje Debeline 11 mm
Poreklo JP(Izvora)
Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Izbiranje Premer 43mm
Certificiranje Noben
Funkcija Auto Datum, Kronograf, Celoten Koledar, Vodoodporna
Band Material Tip Nerjaveče Jeklo
Dolžina Pasu 20 cm
Zaponko Tip Zapestnica Zaponko
Gibanje KREMEN
Postavka Vrsta Kvarčne Ročne Ure
Slog Podjetje
Vodoodpornost Globina 10Bar
Blagovna Znamka Seiko

Napiši mnenje

Seiko gledajo moški gledajo top blagovne znamke luksuzni Vodoodporni Šport moški gledajo quartz army watch relogio SKS471J1

Seiko gledajo moški gledajo top blagovne znamke luksuzni Vodoodporni Šport moški gledajo quartz army watch relogio SKS471J1

Podobni izdelki:

Nekaj Modni digitalni Watch Najlon trak Analogna Quartz Krog Zapestje Gledati Ure Božično darilo Ura 2019 Obleko Gledajo Moški Q Značilnost: Gibanje: Kremen Material: Najlon trak za Izbiranje premer:38 mm-Primeru Debelina: 10 mm priporoča Širina:22 mm * Dolžina Pasu: 23.5 cm To je dobro darilo za vaše otroke in sorodnikov in prijateljev, ki so vam všeč.V modi, zelo udobno nošenje očarljivo za vse priložnosti.Posebno
€2.52
Pozdravljeni, dragi prijatelj!dobrodošli v naši trgovini!To je modna športna quartz uro Funkcije: Super vodotesen, ga lahko nosite plavanje, si umijte roke, ne skrbite, o voda, ki vstopa v pazi Funkcije: svetlobna kazalec, shrani trajno, ne skrbi, ne bi mogli videti časa ponoči Funkcija: koledar automatic funkcija Funkcije: nerjaveče jeklo material: vse iz nerjavnega jekla material, ne skrbite o watch bo zbledi Funkcija:
€243.80
2020 Moda za Moške Ure Paidu blagovne Znamke Ure iz Nerjavečega Jekla Quartz ročno uro Moške Športne Ure heren horloge relojes hombre Specifikacija(cca): Gibanje: Kremen Slog: Preprost Spol: Unisex,moške,ženske Primeru Material: Legirano Band Material: iz nerjavečega jekla, trak, usnje, usnjeni trak Primeru premer: 4.0 cm (cca) Primeru debelina: 1.2 cm priporoča Širina: 2.0 cm Pasu Dolžina: 21 cm Paket
€6.00
NAVIFORCE Moških Quartz Ure Top blagovne Znamke Vojaški Šport Gledajo Moški Celoti iz Nerjavečega Jekla Nepremočljiva Koledar Ura Relogio Masculino
€113.49
Moda Velik Klic Koledar Piling Pasu za Moške Gledajo Moške Vojaške Watch Funkcija: Gibanje: Kremen Natančen čas in obdržati dober čas.Ohišje material: legirano Traku dolžina: 24 cm > Klicanje premer: 4,2 cm Spremenite pazi, da se prikaže koledar Sponke slog: pripnite sponke Pakiranje: opp vrečko Ime: moška moda pazi Color: green belt, black belt, kaki, rjava Ogledalo material: stekleni Trak, material:
€6.11