Ins psihedelični tapiserija domači postelji dekoracijo krpo spalnica ozadju krpo visi krpo luna vrt tapiserija

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


5.04

€7.20

☞ PODROBNOSTI O IZDELKU:

▪ Material:iz microfiber materiala, blaga, ki je občutljivo

▪ Velikosti: Srednje ukrepi approx130cm x150 cm, velika ukrepi approx150cm x 200 cm.

▪ Oblika: Pravokotna.

☞ PREDNOST:

▪ OKRAS UČINEK: tapiserije bo pomagalo preoblikovati svojo sobo v svoj zasebni raj!Kot nalašč za vse sobi z dnevne sobe, spalnice in študentski sobi.Ujema tudi z različnih barvnih palet, od preproge, pohištvo in vse druge doma dekor opremo.

▪ OKOLJU PRIJAZNO: ne dye snovi, ki škodijo zdravju vaše družine.Z živahnimi barvami in jasne slike dodajajo, odličen pogled in popolnoma spremenite videz prostora.

☞ PRANJE: Pralni stroj - Hladno Občutljivo cikel - Visi suho samo.

☞ Opomba:

▪ velikosti, se lahko razlikujejo glede 1-3 cm zaradi ročnega merjenja.

▪ Zaradi pralni zaslon, barve, slike, morda malo barva razlika.Hvala za vaše razumevanje.

☞ PAKIRANI so VKLJUČENI: 1 Kos Tapiserija.

Opomba : Zaradi proizvodnjo in pakiranje tapiserija, je lahko gub, ko ga prejmete.Lahko železa je enakomerno in bo bolj kot nalašč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Q: Lahko sem dropship od vas?

A: prednosti padec ladijskega prometa od nas: Dropship kot šef, drugi pustimo, da se nas.

1.Smo zanesljiv proizvajalec, s hitro storitev, visoko kakovost izdelkov in konkurenčnih cen; to je zelo verjetno, da vam bo denar.

2. Nudimo varno dropshipping in bo ladja za vas, brez računa, tržno gradivo ali druge informacije.

3. Nudimo prilagajanje in ekskluzivni izdelek, storitev za vas bolje, da izboljšajo in zaščitijo vaše podjetje.Ni MOQ.

4. Mi lahko izpolni naročilo preko CVS ali XLS Datoteko.

5.Doseže določeno količino dropship naročila, nudimo brezplačno redu za vas.

Če potrebujete slike brez vodni žig, lahko prenesete opis izdelka na strani.Če ni primerne slike, prosim, obrnite na našo customer service.

Mi smo zelo želijo pomagati in želite zgraditi močno poslovno partnerstvo z vami.

Q: ali Lahko dobim več popusta?

A: Hvala za vaše zanimanje za naše artikle.Obstaja določen znesek, ki je izven popust in kuponi v naši trgovini, ga lahko uporabljate, če izpolnjujete pogoje.Ne moremo ponuditi več popusta, ker naša cena navedena je bila natančno izračunana, in zapusti omejeno dobiček že, upam, da boste lahko razumeli.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za najbolj tekstil doma predmete v naši trgovini.Vključno z: Rjuhe kritje, prevleke, vzglavnik, tapiserija, odejo, plaža brisačo, blazine pokrov in itd.

Prosimo, obrnite na našo customer service za več informacij.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko ste izdelava nalog, potni list informacije, ki bodo potrebne za krajevne navade v Rusiji.Prosimo, bodite prepričani, da so vaši podatki ne bodo nikoli povedal, da je tretja oseba, in je varen za vas, da zagotovi informacije o Izdelaj-majico.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti vaš paket v roku 1-3 dni, ne več kot 5days.Če je nujno naročilo, vas prosimo, da pripombe, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q: Ko bo paket prišli?

A: paketov, ki običajno pridejo v 7~20 delovnih dni, ne štetja praznike in vikende.Ogledate si lahko čas poštnine sliko vaši državi na koncu te strani.

Q: Zapozneli logistika v Braziliji, Mehiki in Čilu.

A: Če vaš paket je prispel v vaši državi, upam, da boste lahko dali malo več časa, saj poštni sistem, v Braziliji, Mehiki in Čilu je ponavadi počasna.Če še vedno ne dobite v roku 2 tednov, prosimo, obrnite na našo customer service.

Q:nisem zadovoljen s točko.

A: Vračilo ali Vrniti, kot želite!

Če niste zadovoljni z našim izdelkom, prosimo, obrnite na našo customer service svobodno, lahko govorimo, da odpravite težavo in vam zadovoljni odgovor.

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

O: Naši politiki vračila: če je problem kakovosti blaga, ali blaga pošljite napake, bomo vrnjeno celotno vračilo; Če kupci, ki so kupili napačno blago, kupec treba plačati tovorni vrnjeno blago, tam lahko tudi polno nadomestilo.

V: Kdaj bom prejel vračilo?

A: nadomestila bo postopku v roku 3-15 dni po Izdelaj-majico.si.Če imate nekaj težav s tem, prosimo, stik z Alipexpress službo!Hvala.

Vsa sporočila bodo odgovorili v 24 urah, vaš srečen storitev, zagotovljenih v nas.

Oznake: tkanine steno, tapiserija preja, tapiserija steno, psihedelični ozadja, tekstura, psihedelični fotografija ozadje, cvet tapiserija, diy tapiserija, belgija tapiserija, polar vizijo sončna očala, psihedelični ozadju lepo

Čiščenje Tip Ročno Pranje
Tehnika Tkanine
Vzorec TISKANE, Geometrijske Povzetek
Glavni Prodajnih Regij, Evropa, Južna Amerika, Severna Amerika, Severovzhodna Azija, Bližnji Vzhod
Vzorec Tipa Scenic
VIR Kategorije Končni Izdelek
Material 100% Poliester, Poliestrskih vlaken (poliester)
Slog Navaden, Sodobno
Poreklo CN(Izvora)
Prodaja Način Končal Preprogo (Yuan/Blokiraj)
Po meri predelavo Is
Uporablja Primere spalnica, dnevna soba, Jedilnica, Hodnik, lobby
Velikost 95x73, 150x100, 150x130, 200X150cm
Oblika Rectangle
Postopek pralni tkane
Kategorija Tapiserija

Napiši mnenje

Ins psihedelični tapiserija domači postelji dekoracijo krpo spalnica ozadju krpo visi krpo luna vrt tapiserija

Ins psihedelični tapiserija domači postelji dekoracijo krpo spalnica ozadju krpo visi krpo luna vrt tapiserija

Podobni izdelki:

Opis: To listov oblikovan macrame steno ing lahko dekor vaš steni in da vaš dom cozier, lahko je nad kavč, kamin, mizo, ali na vrhu posteljo.To bo dodajanje instant teksturo in čar, do katerega koli prostora v vašem Boho chic doma. ZNAČILNO OBRTI: mini stenski ing tapiserija, lahko deluje tudi kot dekor za bivalne prostore, spalnice, pisarne,študentski sobi,poročni ozadje.Zaslon primeru so tassel ornament
€2.96
Čarovnice Dobave Sonce In Luna V Steno, Tapiserija, Doma Soba Dekoracijo Skrivnostno Gobelin Visi Majhna Preproga Psihedelični Tapiserija Ime izdelka : stenski viseči tapiserija, Pakiranje seznam: 1*Tapiserija Tkanina: Poliester Velikost: 95x73cm, Sezona: Pomlad, Poletje, Jesen, Zima Package: 1 PC/PVC Vrečko Opomnik: 1) Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2)
€4.79
Dostava Način : 1. Kitajska Registrirani Letalski Pošti. 2. Izdelaj-majico.si Stoji Dostava. 3.E-pack-gnome. 4.DHL/Fedex/UPS/EMS/SF Express.Po Prodaji Storitev: 1. Če izdelek ni ali zdrobljen v tranzitu,prosimo, pošljite nam fotografijo,bomo poslali nov izdelek za vas ali bi polno nadomestilo. 2. Če niste zadovoljni z našim izdelkom,pls stik z nami,se bomo potrudili, da vam ponudimo rešitev,untile ste zadovoljni.Povratne
€4.84
Opis: Tip:Dom Dekor Vzorec: Tiskano Material:poliester Barva:kot slika kažejo Čiščenje način: Ročno stroj, pralni stroj.Uporaba:Tapiserije ima številne funkcije za dekoracijo.Kavč brisačo, prah krpo, plaža brisačo, divje napkin, žimnica,odeja,potovanja,itd.Velikost:cca 73x95cm,150x100cm,130x150cm,150x150cm,150x200cm Paket vključuje: 1pcs*tapiserija Prosimo, upoštevajte,: Tam lahko 1-5
€7.01
Mandala Tapiserija, Bohemian Psihedelični Tapiserija, Indijski Hipi Steni Visi Dekor za Dom, Soba Dcor Značilnosti: -- Dovolj trpežne za notranjo in zunanjo uporabo. -- Dobro naselje darilo za družino in prijatelje. -- Suho čiščenje ali nežno ročno pranje v hladni vodi.Lahko tudi enostavno železa je na nizke temperature. Specifikacija: Material: Poliester Barva:
€4.55
Ime:Otroci Soba Dekoracijo Steni Visi Tapiserija Kawaii Home Decor Srčkan Anime Mehko Tapiserija Odeja Preproga Za Spalnice Tabela Zavese Blago: Tapiserija 1.MATERIAL: Poliester / Bombaž Velikost: 95x73cm 2. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Art Tapiserija, Narejen iz visoko kakovosti poliester breskev kože, - Zagotavlja eleganten videz in svilnato mehka na dotik!Ta konvencionalna kos umetnosti
€5.59
Spoštovani kupec, naši trgovini podpira eno-kliknite prilagajanje, lahko pošljete svoje najljubše slike na storitev za stranke po naročilu Pozdravljeni!Dobrodošli v naši trgovini!Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke so vse naše prijatelje. Blago: Tapiserija 1.MATERIAL: Visoko kakovosti poliester microfiber tkanine, lahki, prenosni, udoben, mehko, koži prijazno in trajne. Velikost: 95cmx73cm 150cmx100cm 150cmx130cm 200cmx150cm
€5.97
IME:3D digitalni tisk poliester tapiserija, MATERIAL:Poliester žamet,gladko, Mikro elastičnost, zmerno debele in motno UPORABE:Tapiserija, stene odejo, plaža brisačo, dekorativna odeja, prt; v zaprtih prostorih in na prostem, ki se lahko uporablja PREDNOST:1.Eno stran tiskanje s čisto belo dno, 2.Z uporabo 3D tehnologije za tisk, barva je čudovita, zelo lepa, ne zbledi, enostavno čiščenje
€4.04
Naravni Sceney Black Sun Moon Cvetje Metulj Tapiserija Steni Visi Doma Soba Dekor Lepoto Pokrajine Stenske Tapiserije Tkanine Ime izdelka : stenski viseči tapiserija Seznam vsebine: 1*Tapiserija Tkanina: Poliester Velikost: 95x70cm, 150x130CM, 150x200CM(59.05x78.74inches),180x230cm Sezona: Pomlad, Poletje, Jesen, Zima Package: 1 PC/PVC Vrečko Opomnik: 1) Zaradi
€4.51
Multi-uporaba: Skoraj vse za dom dekor namene, kot so - tapiserija, steni visi, bedspread, stenski dekor, wall art, postelja kritje, soba divider, zavese, namizni prt, college domu, piknik odejo, Plaža vrgel in za darila. EDINSTVEN DESIGN: To umetniško tapiserija kaže kot nalašč unije za to je stil, končni podrobnosti in izdelave. NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Pranje pri nizki temperaturi vode, visi,
€3.26
P roduct Informacije: Ime Izdelka: Tapiserija Material opis: 100% poliester vlaken Opis: Full-frame enostranski tisk Uporaba: Tapiserija,plaža brisačo,postelja račun,postelja kritje,preproge,stene krpo,namizni prt,ozadja,kavč določa,prt,posteljnina,piknik preproge,joga Mats... Velikost 1: 90cmX70cm Velikost 2: 150cmX100cm Velikosti 3: 150cmX130cm Velikost
€13.09
☞ PODROBNOSTI O IZDELKU: ▪ Material:iz microfiber materiala, blaga, ki je občutljivo ▪ Velikosti: Srednje ukrepi approx130cm x150 cm, velika ukrepi approx150cm x 200 cm. ▪ Oblika: Pravokotna. ☞ PREDNOST: ▪ OKRAS UČINEK: tapiserije bo pomagalo preoblikovati svojo sobo v svoj zasebni raj!Kot nalašč za vse sobi z dnevne sobe, spalnice in študentski sobi.Ujema tudi z različnih
€7.20