RV Stojalo Dvojni Polnilnik USB 3.1 Vtičnica z LED za 12/24V RV Karavana Zamenjava

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


6.17

€11.02

Dvojni Polnilnik USB 3.1 Vtičnica z LED za 12/24V RV Karavana Zamenjava

Značilnost: 1. Ta USB polnilec ima 2 velika hitrost vrata.To je bolj primeren za polnjenje, je bolj stabilno delovanje in večja učinkovitost dela.

2. Ima širok spekter applibility in lahko polnjenje mobilnih naprav, vključno s tabličnimi računalniki, mobilni telefoni, itd., več v skladu z vašo polnjenje potrebe.

3. Inteligentni circuit design lahko preprečite kratek stik, njihovo pregrevanje, glede na trenutne in preobremenitve.Lahko jih prenehajte polniti, ko je baterija polna.

4. Majhna, lahka mase, ima kompaktne strukture, enostaven za namestitev, lahko dodate ta polnilnik USB v katerem koli položaju vam je všeč.

5. Iz okolju prijaznega ABS materiala, bolj trpežne, z modro LED lučko, lahko z lahkoto našli to enostavno ponoči.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Postavka Vrsta: USB Polnilnik

Material: ABS

Barva: Kot na Sliki je Prikazano

Velikost: Cca. 89 x 41mm/3,5 x 1.6 v

Luknjo Velikost: Pribl. 30 x 30 mm/1.2 x 1.2 v

Primerno Napetost: 12V/24V

Izhodna Napetost: 5V

Izhodni Tok: 3.1

Package Seznam: 1 x Dual Polnilnik USB

2 x Namestitev Vijaki

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: camec karavana windows, 12v baterija polje, karavana rv, vintage rv accessories, rv, dometic karavana hladilnik, stojalo prikolico, avtodom, svetloba caravaning, karavana wc

Vrsta Materiala ABS
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela RV Socket
Funkcija Dvojni Polnilnik USB
Posebne Funkcije RV

Napiši mnenje

RV Stojalo Dvojni Polnilnik USB 3.1 Vtičnica z LED za 12/24V RV Karavana Zamenjava

RV Stojalo Dvojni Polnilnik USB 3.1 Vtičnica z LED za 12/24V RV Karavana Zamenjava

Podobni izdelki:

Informacije O Izdelku: Material:PU Barva: kot slika kažejo Velikost:70*33 cm Teža:340g Package seznam:1pc mouse pad(ne vključuje nobenih drugih dodatkov) Opombe: 1.Dejanska barva se lahko malo razlikujejo od slike. 2.Zaradi ročnega merjenja, velikost morda 0-1 cm razlike.
€16.28
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px;
€17.32
XL6019 step-up Dc Dc 3-35V do 5-največ 40v Nastavljiv Pretvornik Napajalni Modul 5A Max Korak Do Napajalni Pretvornik Opis: - 1.Uporaba konvencionalnih BOOST skupaj stalna napetost izhodna sheme, notranje integracije MOSFET, manj perifernih naprav, nizko sistem stroškov; - 2.Široko območje napetosti vhod vhodna napetost do 35V;izhodna napetost se lahko prilagodi, in največ je mogoče podpreti
€1.54
Dragi prijatelji.dobrodošli na moji trgovini. Hvala vam za vašo podporo.Ker je nova trgovina, ki jo potrebuje več in boljše sodelovanje.Naša cena izdelka nastavitev je zelo nizka.v tem času.Toplo opomnik.Lahko sledenje in zbiranje moje trgovine.Vsi izdelki v naši trgovini.APP bodo cene so ekskluzivne popuste.Želim, da vse stranke srečno nakupovanje.Najboljše želje. Zavezujemo se, da bomo v raziskave
€1.67
body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px;
€23.14
Značilnosti: - Fine izdelave, odlično praktičnost in trpežnost. - Nevidno, z zadrgo, šivanje,visoko elastična moč - Zaščito vratu, sprostitev mišic, bo vaše vožnje življenje bolj udobno, varnejše, bolj zdravo! - Preprečevanje floating car in vratu, ki jih povzroča dolg ovinek , utrujenost, bolečine. - Univerzalni Fit Za Vsa Vozila in štirje letni časi. Specifikacije: Velikost:
€6.16
Sestavljena je iz nerjavnega jekla glavo in drobni leseni ročaj Posebno carving orodja za kiparstvo, ki je primerna za pokrivanje skulpture, drobni okraski, drobne obrti Dolžina približno 12,5 cm to19.5 cm, dvakrat vodil design Prenosen, lahek in priročen Material: Nerjavno Jeklo + Lesa Barva: Kot prikazano Velikost: Dolžina 12,5 cm - 19,5 cm 11Pcs/Set Večfunkcijsko
€6.00
1. Vsi naši izdelki se oglašujejo v AZIJSKIH velikost , velikost je 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskega in Ameriškega ljudstva,prosimo, izberite 1 ali 2 velikosti večji in študija velikost grafikona pred nakupom. 2. Merjeno z roko,1-3 cm razlika je dovoljeno (1 cm=0.39 palca). 3. Drug računalnik, se lahko prikaže različne barve, tudi če je iste barve.prosimo, dovolite razumno barva razlika.
€36.47
Funkcija: Varno zasnovo za ženske, otroke in Borilne veščine začetnik Izdelan iz votlih plastičnih cevi, ki so pokrita s peno, ne bolečine tudi, če ste zadeli jih ta nunchakus. Nunchaku je tradicionalno Okinawan orožje in je sestavljen iz dveh palic, ki je priključen na njihove konča s kratko verigo ali vrv. Specifikacija: Material: plastika + pena + kovin Barva: Črna.Rdeča,
€4.07