Avto DVR Full HD 1080P Mini Kamera Zanke Snemanje Dashcam Video Registrator G-Senzor Night Vision Dash Cam širokokotni Diktafon

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


15.21

€23.40

Tehnični Podatki:

Velikost zaslona: 2.4 cm >Oblika datoteke: AVI >Napetosti 1 tok: 5V / 1A >Video ločljivost: 1080P; 720P; grafične kartice > Neskončni zanki video: brezšivne zanke snemanje >Samodejni vklop/izklop: podpora za samodejni vžig motorja, izključitev in zaustavitev>Vmesnik: USB podpora >Sinhronizacijo časa: podpora >Podpora za pomnilniške kartice: TF (max podporo 32GB) (ne vključuje pomnilniške kartice) Vgrajeni stereo: podpora > Frekvenca: 50HZ / 60HZ >Podprti jeziki: Kitajski, angleški, francoski, nemški, ruski, Japonski, itd.Paket vključuje: 1 avto DVR 1 X avto polnilec 1 X Uporabniški Priročnik 1 card reader (brezplačno)

Opozorilo:

Naši izdelki niso Opremljene za pomnilniško kartico.Diktafon mora biti opremljen z visoke hitrosti C10 ali višje pomnilniško kartico za normalno uporabo.Priporočljivo je, da kupite pomnilniško kartico embalaže v tej trgovini, da bi se izognili neželenih učinkih izdelka zaradi nakupa nezakonitih pomnilniške kartice!

Izdelek podpira le 5V 1A in napetosti in toka, zato po prejemu blaga, prosimo, uporabite napajalni kabel, ki je priložen izdelku za povezavo, ali pa uporabite brezplačno USB kabel za povezavo z računalnikom za testiranje, še posebej bodite previdni, da ne uporabljajo mobilnega telefona polnilnik priključite kabel Priključite na DVR, drugače je enostaven za škodo pralni zaradi prekomernega toka.Prosimo, preberite navodilo za uporabo pred uporabo.Naša trgovina ni odgovorna za kakršno koli škodo pralni zaradi nepravilne uporabe.

ZANKE za Snemanje

Sprejme povsem nov inteligentni prekrivajočih tehnologije, ko je TF kartici ni dovolj prostora, ga lahko samodejno brisanje prejšnje video, spoznali zanke snemanje in podporo v sili samodejno snemanje.

Obračanje Slike Pomožne Črte

spredaj in zadaj Dvojni kamere, zadnja kamera je nadgrajen z nepremočljiva, z LED osvetlitev samodejno izpolnite svetlobe, podporo obračanje slike in vzvratno pomoč, obračalni je varen in udoben.

24H Parkiranje Zaslon

Če ste zaskrbljeni za svoje vozilo, za katerega se poškodujejo, za nekoga drugega po parkiranju, lahko uporabite naše buck linijo za priključitev DVR, da se zagotovi, da je diktafon deluje 24 ur.Če je nekdo drug boli vaš avto in šok sproži G-senzor, DVR bo takoj vklop in snemanje situaciji.

HD 8 Svetlobe Pogled od Zadaj Objektiv

6-metrski zadaj nepremočljiva high-definition objektiv je opremljen z LED fill light in auto-fill-lahka za obračanje slike.To lahko namestite pod vetrobransko steklo ali zadnje registrske tablice.

ŠIROKIM KOTOM 170°

170° široko-kota, vidno polje je povečala za 25%, in ultra širokokotnim vidno polje, se lahko bolj intuitivno glej razmere na cesti in snemanje razmere na cesti.

Sistem Zaznavanja Trkov

Vgrajen težo sistem zaznavanja, za zaznavanje občutljivost učinek, samodejno zaklepanje video v primeru trka, da bi preprečili izbris.

6-Slojno Steklo Objektiva

Opremljen z vsemi prozorno steklo objektiva in boljše filtriranje tehnologije, učinkovito lahko blokira nered v svetlobo in ohranjati dobre imaging kakovosti, ne glede na to dan in noč.

360° Vrtljivost

Izdelek nosilec se lahko zavrti za 360 stopinj, zaradi česar je lažje prilagoditi kota fotografiranja in položaj, ki zagotavlja super jamstvo za vaše vožnje.

Opis Namestitve

Sprednjo kamero način namestitve

Opomba: Zaradi različnih modelov in stilov, način namestitve je nekoliko drugačna, vendar pa metoda je približno enako.Zgornja slika je uporabiti kot referenco.

Kamera zadaj način namestitve

Podroben Opis:

1. Izberite pravo mesto: kravato, snemalnik in rearview mirror skupaj s trakom (sesalni vrste se lahko neposredno omejeno na prednje vetrobransko steklo položaj), popraviti pralni in povežite napajalni luknjo. 2. Določitev poti, napeljave: vstavite napajalni kabel skupaj stropa in tesnilnih mas, vrata, nato pa ga povlecite navzdol vzdolž traku. 3. Določitev poti ožičenje sponke: uporabite ožičenje sponke pod roko sponke za skrije odvečne žice pod njim, in pusti ustrezne žice za priključitev na vžigalnik za cigarete. 4. Vtič: Vstavite v vtičnico cigaretnega vžigalnika in namestite kamero.

proizvodne Linije

Naše podjetje ima 10 proizvodnih linij in delavci morajo biti usposobljeni za 50 dni, da se zagotovi kakovost izdelka.

Pregled izdelka

Pred vse izdelke v naši trgovini zapusti tovarno, stroj, ki mora opraviti različne teste, preden se dobavi, vključno s proizvodom power-on test, zaslon, osvetlitev test, pralni staranja test, road test, itd.

Nakupovanje politike

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APOFPO) 2. Naročila bodo obdelana in odposlana v roku 24-48 ur po plačilu preverjanje 3.samo potrdili naslov bo poslana.Prosimo, poskrbite, da sprejemna naslov in ime ni pravilno. 4. Vse naročilo bo pakirana trdna pred odpremo, bolj varno dostavo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Stranka je naš Bog in preučili smo Kupcev zadovoljstvo kot najbolj pomemben cilj.

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in navedite dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in po#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: cam dash, dvr, dvr dashcam 360, snemanje video, miniaturni dash cam, pogon recoder wifi, pogled od zadaj kamero, 4k avto dvr, koleos avto dash fotoaparat, emo vrh

G-Senzor Podpora
Zaslon lcd
Blagovna Znamka RYZA
GPS logger Noben
Življenjska Doba Baterije polnjenje z avto med vožnjo
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Kamera Zadaj Da,
Max Zunanji Pomnilnik 32 G
Barve črna
Slikovnih pik ≤300Mega
Posebne Funkcije G-Senzor, Digitalni Zoom, Zaznavanje Gibanja, Cikel Snemanja, SD/MMC Kartico, Time&Date Zaslon, Mikrofon, LED Zaslon, Night Vision, Smešen Vibracij, Realnem Času Nadzora, Drugi, Ciklično Snemanje, Širok Dinamični Razpon
Slikovni Senzor OV7670
Proizvajalec Čipov Generalplus
Število Leč 2
Zaslon Razmerje 16
Night Vision Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Sličic Na Sekundo 30
Zanka Snemanje Podpora
Postavka Vrsta Avto DVR
zaslon lcd
Število kamer 2
Video Kodo H. 264
Certificiranje CE, FCC, ROHS, PSE
Izvirni Paket Da,
Vmesnik AV-V
Ime Avto Dashcam
Ločljivost Kamere 1920x1080
Zorni kot 105°-140°
Velikost Zaslona 2.45 Cm
OSD Jezik Kitajščina (Poenostavljena), Češki, angleščina, Francoski, Italijanski, Japonski, POLJSKI, Portugalski, Ruski, Španski, Tajski
Zaslon Na Dotik No
Parkiranje zaslon Podpora
Pogled od zadaj Kamero 1
Baterija Vgrajeno
Skupščina Način Prenosni Snemalnik

Napiši mnenje

Avto DVR Full HD 1080P Mini Kamera Zanke Snemanje Dashcam Video Registrator G-Senzor Night Vision Dash Cam širokokotni Diktafon

Avto DVR Full HD 1080P Mini Kamera Zanke Snemanje Dashcam Video Registrator G-Senzor Night Vision Dash Cam širokokotni Diktafon

Podobni izdelki:

Značilnosti: 1. V realnem času snemanja: Ta snemalnik vožnje sprejme visoke hitrosti snemanja in podpira v realnem času, video prikaz. 2. Dobre kakovosti: Ta izdelek je narejen iz visokokakovostnih strukturo, močan in vzdržljiv, in poveča varnost. 3. Univerzalno oblikovanje: Ta izdelek je močno združljivosti in je primerna za vozila različnih znamk. 4. Čas neprekinjenega snemanja:
€19.28
1080 HD Video Snemalniki Avto Dash Kamera DVR Kamera Night Vision Ščit Obliko Dashcam Povratne Avto Camerea G Senzor DVR specifikacija: >Velikost zaslona: 2.2 cm >Oblika datoteke: AVI >Napetost / Tok: 5V/1A >Video ločljivost: 1080P; 720P; VGA > Continuour Zanke Video: Brezšivne Zanke Snemanje >Samodejni vklop/izklop: podpora za samodejni vžig motorja, izključitev
€15.45
modname=ckeditor modname=ckeditor 4 LCD Dash Cam Avto DVR 24h Parkiranje Zaslon 1080P Night Vision Dashcam Auto Video Snemalnik z 720P Kamera Zadaj 3 Objektiv G-Senzor Funkcije In Specifikacije Vrsto Namestitve Prenosni Snemalnik, ki je primerna za vsa vozila z vetrobransko steklo Zaslon(Zaslon) Velikost 4.0 Palčni LCD-Zaslon, 4.0 Palčni Zaslon na Dotik, Fotoaparat Tipalo, Prednja 2MP, Znotraj 1 MP Zadaj 1MP Objektiv
€39.64
G30 H300 Vožnje Snemalnik HD 1080P 2.4 Prikaz Avto DVR Night Vision Cikel Snemanja Dash Kamera za Avto регистраторы на авто Opis: Z odlično učinkovitost v noč, je izdelek omogoča dash fotoaparat, da opravljajo optimalno v šibki svetlobi. Neskončni zanki način snemanja, zaradi česar je na voljo za snemanje, ne pušča druge, ki zagotavlja udobje za vas. Sprejme premijo,
€16.01
Značilnosti: Spredaj in zadaj dvojni objektiv, lahko zajem in ustrelil pred in po slike. 1080P HD 7.84-palčni HD LCD zaslon. Mehko sistema za optimizacijo, ki temelji na Android 5.1, svetlobni hitrosti zagona, nemoteno delovanje. Objektiv ima večji kot gledanja in širše vidno polje, ki lahko poudarite vidika povečanje privlačnosti slike. Specifikacije: Zaslon: 7.84 cm Ločljivost:
€113.04
2-Kanalni z izjemno jasna Kakovost Slike Naše productuses 7 plasti visoke kakovosti stekla, leče z F1.8 zaslonke in Sony IMX415 Senzor, ki proces, okvirji za dostavo slike z boljšo jasnost in živost. Huawei Hisilicon Čip Uporaba Huawei HiSilicon 3559v200 čip, delovanje je gladko, meni hitrost odziva je bolj občutljiv, fotografiranje, ne spusti okviri, sistem bolj stabilen in storitev življenje
€199.42
4 Možnosti, da izberejo Skrite Namestitev Full HD 1080P Ločljivosti Izjemno Visoka Ločljivost 1080P:2.5 krat 720P S prilagoditvijo izpostavljenost bilance,1080P dash kamera zajame večje podrobnosti v temi in svetlost. 3-Palčni Zaslon Sprejme 3-palčni zaslon.Visoke ločljivosti ločljivost,jasno in občutljivo fotografije, posnete video si lahko ogledate na zaslonu takoj,kar je
€35.74
Avto DVR Dash Cam 1080P 120 Stopinj Dashcam Vožnje Diktafon Cikel Snemanja Night Vision širokokotni Video avto kamera snemalnik Opis - Super majhnega obsega, neposredno palico na avto ne bo ovirala vidnem polju, 1080 p ultra širokokotni objektiv odlično kombinacijo modela, bolj priročno ob različnih priložnostih multi-angle, visoka ločljivost snemanja videa - Vgrajen senzor 1/3 palca
€25.23
U3 Full HD 1080P Min Avto DVR Kamera ADAS Auto Digitalni Video Snemalnik Dash Cam za Android Multimedijski Predvajalnik, G-Senzor Avto Dvr Toplo in pomemben namig: 1 Ta USB DVR dela za sistem višja kot Android 6.0 Media Player, in ne ustreza vsem Dvd-jev; 2. To je DVR video kakovost je zelo dobra ponoči, ADAS dobro deluje; 3. Hitrost in položaj v DVR ni 100% res, samo za referenco. Funkcija: -ADAS
€51.28