NOVO MOC-62755 Mini lestvica Super Obzorja Dawn Thunder Zob Mehanske Pošast film Niz gradnikov igrače za otroke Darilo

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


6.21

€10.34

Del Count: 577 KOS,117PCS,256PCS

Izdelek material: varstvo okolja ABS plastike.

Pakiranje: Ni original embalažo polje, z OPP vrečke

Seznam vsebine: elektronski priročnik

100% nov material!

Starost: 6 +

Prosimo, Upoštevajte,

Redni dele zamenjajte tiskano deli, vsi izdelki so MOC izdelkov, razen tiskanih delih.In ne vključujejo dodatne opreme drugih proizvajalcev, ob upoštevanju dejanskih deli embalaža.

Izdelek je MOC proizvoda in ne pridejo papirja ročno.Po tem, ko bi se sproži, navedite e-poštni naslov in vam bomo poslali e-priročnik za vaš e-poštni naslov.

Vsi deli iti skozi preverjanje kakovosti pred transportom, tako da, če boste našli vse manjkajoče ali poškodovane dele, prosim, ne skrbite.Pišite nam in bomo jih poslali, da boste takoj brezplačno.

O shippment:

1.Dostava Po Celem Svetu.

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.KUPCI BODO ODGOVORNI ZA LADIJSKI PROMET TEŽAVE, KI JIH POVZROČAJO NAPAKE, V ZIP KODO, NASLOV, ITD.

4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Čas Dostave:

Returen in vračilo

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Povratnih Informacij:

Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.

Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.

Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5,Hvala vam!

Oznake: bugatti chiron, blok zgraditi, blok plakat, lego moc, črna nevesta, avto lego, blok tehnika, opeke moc, blok avto, mocs bloki

Črtna koda No
Priporočamo, Starost 7-12y, 12+y, 18+
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo NE JEDO
Material Plastični
Številka Modela MOC-62755 -577 deli
Tema Živali & Narave, Roboti, Fantasy & Sci-Fi
Blagovna Znamka MOCBUILDING

Napiši mnenje

NOVO MOC-62755 Mini lestvica Super Obzorja Dawn Thunder Zob Mehanske Pošast film Niz gradnikov igrače za otroke Darilo

NOVO MOC-62755 Mini lestvica Super Obzorja Dawn Thunder Zob Mehanske Pošast film Niz gradnikov igrače za otroke Darilo

Podobni izdelki:

Sprejeti produktov (navedite seznam delov) Cena posvetovanje storitev za stranke Ta trgovina je neposredno upravlja tovarne in sprejema mass customization blaga (več kot 1500 kompletov ali 50000 AMERIŠKIH dolarjev) Podpora za tiskanje risb in embalaža barva škatle. Rok dobave je 3-7 dni (ne bo zamud pri polnjenju obdobju, prosimo, bodite potrpežljivi) Logistični načrt za večja naročila
€1.78
Opis izdelka: Ta trgovina podpira produktov, zagotavlja dele sezname in prilagojenih izdelkov. Tovarniško kvalifikacije, podporo po meri proizvodnje razsutega blaga. Blago material: ABS plastika material Na embalaži izdelka: OPP plastično vrečko V zvezi z dostavo, to je običajno poslana v roku 1-7 dni, razen med dopolnitev posebnih izdelkov.
€2.65
Opisi Material: 100% eco-prijazen prijazne plastike Najboljše igrače, darila za svoje otroke, fante in dekleta Božič, rojstni dan, vse festivali Primerna Starost: +6 let Paket vključuje :Št Polje 100% Nov pečat v vrečko z Navodili Izdelek Kažejo:
€15.13
Sestavljeni Gradniki Vojaške Posebne Enote Vojakov Opeke Številke Pištole Orožja Združljiva Legoings Gradniki Bullet Točk: 1,Odlično Združljivost: Igrača gradnikov z zrnca. 2,Značilnosti Izdelka: skupščina proces, ki pomaga izboljšati predelavo in inovacije. 3,Previdni Izdelave: Previdni izdelave, visoko simulacije, okolju prijaznih materialov, zagotavljanje kakovosti. 4,Material:
€13.41
Opis izdelka: Ta trgovina podpira produktov, zagotavlja dele sezname in prilagojenih izdelkov. Tovarniško kvalifikacije, podporo po meri proizvodnje razsutega blaga. Blago material: ABS plastika material Na embalaži izdelka: OPP plastično vrečko V zvezi z dostavo, to je običajno poslana v roku 1-7 dni, razen med dopolnitev posebnih izdelkov.
€1.16
Paket-NI ORIGINAL ŠKATLI: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti pečat vreča brez prvotno barvo polje, če ga želite shraniti na ladijski promet pristojbina.Z operativnim priročnikom in pakirano varno v Mehurček Vrečko, da se prepreči škoda!
€7.93
Opis *Pogoj:100% popolnoma nova in Visoke kakovosti. * Material:Okolju prijazen ABS plastike.Neškodljiv za chirldren zdravje. * Starostni Razpon:≥8+ let * Package:Ni original škatli, Novo, v zaprti Vrečki ali škatli polje z Mehurček Safty Pakiranje. Opomba: Brezplačno Zamenjavo Ponudnika, Če je manjkajoči deli, ko ste prejeli izdelek, nas kontaktirajte na prvič.Hvala.
€80.74
*Zaradi sistema, ne bo več tovora stroški pri nakupu več blaga.Če niste prepričani, ali tovora točne, se prosimo obrnite na službo za preverjanje in spreminjanje
€3.62