500pcs Ogljikovega Jekla Trnkom Vaba z Obroč Luknjo Oster Bodeče Kljuke Reševanje

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


1.62

€3.18

500pcs Ogljikovega Jekla Fishhooks Vaba z Obroč Luknjo Oster Bodeče Kljuke Ribolov Reševanje Pribor

Specifikacija:

Material: Ogljikovo Jeklo

Model/količina: 3-7 vsak 60 kosov, 8-12 vsaka 40 kosov

Izdelek teža: 95 g

Polje velikost: 13 x 7 x 2.3 cm/5.12x2.75x0.9 v

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

500 X Fishhooks

Padec Ladijskega Prometa Storitev.

1.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

2.Za ZDA/CA /CA dostave hitrost je zelo hiter.

3.Prednost dostava,hitra dostava v 48 urah.

4.Ni na računu, ali receip ali promocijski materiali vključeni.

5.Podpora CSV/EXCEL ( večjih naročil) dropshipping. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Izdelaj-majico.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: labele, sohe kavelj, bearking pisanec, fish hook, ribe sohe, trnkom, linijo majhnih ribolov kavelj, vam1202 21ld, lure melita, kavelj majhna ribiška

Položaj Ocean Čoln, Ribolov
Oblika /
Material Visoko Ogljikovega Jekla
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Duple Kljuke
Z Vladar ali Ne No

Napiši mnenje

500pcs Ogljikovega Jekla Trnkom Vaba z Obroč Luknjo Oster Bodeče Kljuke Reševanje

500pcs Ogljikovega Jekla Trnkom Vaba z Obroč Luknjo Oster Bodeče Kljuke Reševanje

Podobni izdelki:

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!! - Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske carinski drugače verjetno ne boste prejeli paket. - Ne prevzemamo odgovornosti za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog.
€2.09
Obvestilo 1. Naš modrček je ena velikost, ki ustreza za bankrot spodaj 120 cm in pokal A,B,C,D. 2. Ploščica ima 2 velikostih. Majhna velikost (9 cm premera ) je za pokal A in B Je srednje velikosti (11 cm premera ) je za pokal C in D.
€2.80
Značilnosti: 1. V lateset tehnologije, ki temelji na android sistem v polje in ables številne aplikacije, vključno s spletnim brskalnikom. 2. Podpira 2D / 3D igre, / skype / QQ internet video klepet, office aplikacije sowftware in tako naprej. 3. TV box podpira visoke hitrosti wifi za omrežne aplikacije, ki podpira 2,4 GHz brezžično miško, tipkovnico in zrak podporo na daljavo napredne funkcije,
€36.40
p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { širina: 800px; text-align: left; } Strokovno potter gramofon, močne in trdne, trpežne v uporabi. Omogočiti Potter, da deluje brez težav. Odebeljena materiala, dobro vplivajo zmogljivosti, ki lahko nosi okoli 50 kg. Non-stick
€30.35
Položaj: Spredaj Material: Visoko kakovost Gume Pogoj:100% Čisto nov Pečat olje Velikost:38X50X11 Prah pokrov Velikost:38x50 Prodajna Metoda: 1.pečat olje-1 par 2.prah pečat - 1 par 3.pečat olje in Prah pečat*1set (2 para) Delovanje: Visoko kakovost in dolgo-trajno trajno Prosimo, Preberite Opis Spodaj Skrbno Opozorilo : Da
€5.59
modname=ckeditor 15W Skuter, ATV Motocikla je uporaba Brezžičnega Telefona Polnilnik motorno kolo Nosilec za Telefon, Mount r1200gs Din na USB Vtič SAE USB Kabel Značilnosti: 1. To je ustvarjalni brezžično polnjenje telefona gori.To lahko samodejno tekmo izhodna moč po telefonu sprejemnik in se lahko zaračuna primeru telefon. 2. Max 15-VATNA moč,10W hitro polnjenje za Samsung Galaxy S10/S10
€42.04
欢迎光顾 全场888元起包邮,快递为圆通,其他快递900元起包邮 , (顺丰除外)如有问题请联系客服,谢谢!!! 由于我们经营的电子元件品种非常多,没法一一上传, 如果您在我们店铺里找不到您所需要的型号,请与我们联系 ,我们会很快为您报价的。 专业配套 IC :家电 IC ,汽车 IC ,通讯 IC
€4.63
Zahtevek Za Golf Mk7 Za Dež Senzor Številka Dela 81D 955 547 Za Smerniki Številka Dela 5GG941431D Sliko Izdelka
€12.33
Značilnosti: 1. Iz visokega potapljanje materiala, celovito nepremočljiva, shockproof in visoko elastična 2. Multi-pocket design za enostavno shranjevanje, mobilnih telefonov, MP3, ključe, denar, itd., naredi zjutraj vaje lažje; 3. To je kot nalašč za športe na prostem, fitnes, grem ven, nakupovanje in drugih priložnostih, še posebej na vroč dan Je, da ste bolj sproščeno kot težke torbe. Parametri: 1.
€8.28