36V DC 500W Električni Skuter Brušena Krmilnik Motorja za Nadzor Hitrosti, Za Električna Kolesa E-kolo Dodatki

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


8.69

€15.24

36V DC 500W Električni Skuter Brušena Krmilnik Motorja za Nadzor Hitrosti, Za Električna Kolesa E-kolo Dodatki

Značilnosti:

1.Upravljavec lupina je izdelana iz aluminijeve zlitine, ki lahko zaščito

notranja vezja in dobro za odvajanje toplote, da se prepreči toplotne

preobremenitve.

2.Ta postavka je brušena, ki motorni regulator, ki jo lahko zagotovi enakomerno hitrost in občutljive nadzor zaviranja in smer sprememb.

3.Žice in vmesniki so trajne, in zagotoviti nizke okvare dolgo časa uporabe.

4.Vmesniki so navodila oznake na njih za svoje enostavno namestitev.

5. Primerna za električna kolesa in skuterje.

Specifikacija:

Material: Aluminij zlitine

Nazivna Napetost: DC 36V

Tekmo Motorja: 500W motorjem

Pod Napetostjo: 31,5 Leta±0,5 V

Primeren za: električna kolesa in skuterje

Velikost: Cca. 83 * 65 * 37 mm / 3.26 * 2.55 * 1.45 palčni

Teža: Pribl. 184 g

Package Seznam:

1 * Brušena Krmilnik

Opozoriti :

1.

Prosimo, preberite oznake na vmesniki upravljavca, poskrbite, da

da vsak vmesnik je pravilno priključen na tisto, kar se ujema.

2. Na debelo, črno-rdeča električni kabel, rdeča je za baterije pozitivna elektroda, in črna za baterije negativna elektroda.debel rumen&modro motor, kabel, modra za pozitivne elektrode, rumeno za negativna elektroda.Prepričajte se, da napajalni kabel je nameščena pravilno, da se prepreči poškodbe.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: foston skuter pospeševalnik, nadzor električni skuter, 500w dc motor, electroc skuter deli, krmilnik krmilnik 36v, brushless dc motor, electr skuter, pribor skuterji električni skuterji, val krmilnik 36v 250w, sumoran

Feature5 električno kolo komplet
Feature2 EBike Krmilnik
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka VGEBY
Feature4 Krmilnik za motor
Feature3 Električni Skuter Krmilnik
Vrsta Krmilnik
Feature1 Električni Skuter Pribor

Napiši mnenje

36V DC 500W Električni Skuter Brušena Krmilnik Motorja za Nadzor Hitrosti, Za Električna Kolesa E-kolo Dodatki

36V DC 500W Električni Skuter Brušena Krmilnik Motorja za Nadzor Hitrosti, Za Električna Kolesa E-kolo Dodatki

Podobni izdelki:

Multicolor Toplotno Odporno Aluminijasto folijo Rokavice Kuhanje Žar Gants Kuhinja, Mikrovalovna Pečica Mitt Za peko na žaru Pripomočki 1 kos Specifikacija: -Izdelek: Pečica Mitt -Material: Silikon -Teža:150 g -Barva: Črna / Rdeča -Količina:Eno Roko -Paket: z OPP vrečko Pakiranje Seznam: 1 Kos Pečica Mitt Podrobnosti:
€14.29
Dobrodošli v Naši Trgovini Dragi prijatelji, hvala vam za izbiro naše ekipe, da bi svojo obleko za vas.Prišli smo iz Suzhou mednarodnih obleko mesta, eden od največjih Ženske obleke industriji baz v svetu.Imamo zelo bogate izkušnje v mednarodne blagovne elegantno obleko proizvodnji.Zavezani smo k zagotavljanju visoke končne kupce s prilagojenim visoke kakovosti elegantno obleko storitve.Če imate kakršnakoli
€166.43
Opisi: Model: Za Huawei Honor 10 Lite/10 Kakovost: Original Package Teža: 0.02 kg Garancija: 6 mesecev Vsak izdelek je bil preizkušen pred pošiljanjem slike Izdelkov: Pošiljko: A) Sprejeti Padec Ladijskega prometa:Prosimo, upoštevajte, Drop shipping in potrdite, da je naslov za dostavo in telefonsko številko po vrstnem redu. B) rok Dobave: 1.Predmeti,
€1.17
opis: Priročen-Je kaviar maker kit je idealen način, da proizvajajo velike količine sferične kaviar biseri v kratkem času. Odstranljiva in enostavno za čiščenje-je kaviar polje žogo kit mogoče povsem odstraniti.Njegovo hitro-odprt sistem vam omogoča, da očistite svoje pipeto učinkovito in se izognete težavam z drugimi podobnimi orodji. Trajne in vrhunsko kakovost-Molekularna Gurmanske
€31.06
100 Prozorna Samolepilni Celofan Vreče, Zaprte S Visi Luknje Nakit Sladkarije, Embalaže Za Večkratno Uporabo Majhne Plastične Vrečke Opis: Material:OPP Količina:100 kozarcev Funkcija: Svetlo in hign preglednost ,ordor brezplačno z OPP materiala Samolepilno tesnilo design, enostaven za uporabo za embalažo, nakit,žig ali druge pripomočke Paketu:100 kozarcev POŠILJKE: 1.Smo
€1.24
Opis: Količina:8pcs Material:papir papir Plošče Velikosti:7inch,9 inch Barve:za izbire ,kot slika Opomba: 1. Zaradi razlik med različnimi prikazi, ki izhajajo v barvno sliko z prejem barvo blaga, ki se bo pojavil barve, upam, da ste razumeli! 2.Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.Upam, da ste razumeli.Dostava in politiki vračila: 1.Mi bomo na
€2.17
D1 Lov Hiša Fishing Lure Wobblers 5.2 g/80 mm 21.3 g/115mm Potopu & Plava Visoko Kakovostnih Umetnih Težko Vabe za Ribolov Reševanje Značilnosti: Multi-Angle Razmislek Izjemno dolgo litje površinske lure.Preprosto Cast & Naloži dolgo litje svinčnik & popper vaba za Morske in Sladkovodne ribolov.
€7.90
Plakat je natisnjena na Platno, kar je ene vrste najboljši material za plakat,je debel,storng,nepremočljiva,plakat ima žive barve in ne zbledi.To je idealno za dom dekor,otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo. - Plakat, ki bo prišel brez meja,če boste potrebovali,prosimo, potrdite, da nas, preden bi.Opomba: To je plakat le,lesen okvir, ki niso vključeni; Vse paket, ki bodo dobavljeni s Številko
€2.97
Kamen Velikost:22 mm* * 9mm Barva:Kot slika Material : Bel marmor MOQ:50PCS 1 palca=2.539 cm, 1 cm=0.3937 palčni 1 cm=10 mm
€21.06