100W LED Garaža Luči,10000 Lumnov Super Svetla Garaža Stropne Luči 6500K Deformirljiva Luči za Kleti, Delavnica, Skedenj

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


12.99

€18.30

Značilnosti:

Super velika svetlobna površina: 5 zložljive svetlobne plošče + srednji sijoča površina, povečanje svetleče površine, ne temen prostor. 100W pregleden vrhu lahko tudi svetlobni, svetlobne ne mrtvega Kota.

Tehnični podatki: 80W/100W moči, označeno 2835LED, 6000K-6500K hladno belo svetlobo.Življenjsko dobo do 50.000 ur.Primerna za uporabo doma, garaža, skladišče, itd.

Svetloba in luč, svetilka telesa: izdelano iz kakovostne ABS+materialu PC, svetlobo in luč, ni enostavno na oksidacijo in korozijo, dobro odvajanje toplote uspešnosti, močan in vzdržljiv.

Zložljivi design: 5 svetlobe plošče lahko zložljivi 0-90°, ki se lahko prožno prilagaja osvetlitev različnih zornih kotov in izpolnjuje različne zahteve.

Za hitro montažo:, ki se Uporablja za E26/E27 svetilko imetnika, se lahko namesti hitro, brez orodja, prihranite čas in trud.

Specifikacije:

Barva: Črna,Bela

Material: ABS

Moč: 80W,100W(neobvezno)

Lumen: 8000LM / 10000LM

Temperatura barve: 6000-6500k

Vhodna napetost: AC85-265V 50/60Hz

Okova: E27 / E26

Teža: 316g

Seznam Vsebine:

1xGarage Svetlobe

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave: 15~60 Dni

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Izdelaj-majico.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: sofirn, e27 garaža, stropna svetilka za garažo, off road, stropna svetilka v kuhinji, garag, lučka delavnica, 100w led, parcelo, garaža, strop sobe

Kot Snopa Poplav
Delovna Temperatura Lumen
Barvna temperatura 6500K
Poreklo CN(Izvora)
Moč 80W
Položaj Strani
Vrsta Delovna Svetilka

Napiši mnenje

100W LED Garaža Luči,10000 Lumnov Super Svetla Garaža Stropne Luči 6500K Deformirljiva Luči za Kleti, Delavnica, Skedenj

100W LED Garaža Luči,10000 Lumnov Super Svetla Garaža Stropne Luči 6500K Deformirljiva Luči za Kleti, Delavnica, Skedenj

Podobni izdelki:

1. Prosimo, dovolite 1-5 cm (za 0,4-2 ) razlike zaradi ročnega merjenja, hvala. 2. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako. nasveti Bomo poskušali naše najboljše za vas,prosimo, da se potrpežljivo za presenečenje. 1.Prvič,Prosimo poskrbite, da bo vaše ime, naslov, poštna številka, itd.pravilna in popolna.
€17.97
Opis: Lepe vzorce, lahko uporabite kot dekoracijo doma, se lahko uporablja kot cvetlični lončki, se lahko uporablja kot skladišče okraski. To planter je kot nalašč za otroka succulents, vgradnjo lonci 2-2.5 cm v premeru in 2-2.5 cm visok. Velikosti vključeni: ena velikost ustreza malo baby 2-2.5 palčni lonci Lahko visijo na palice. Specifikacije: Material: Tkanina Notranji
€0.94
Zamenjava Polnjenje Polje za Samsung Galaxy Brsti Polnilnik Primeru Zibelka Bluetooth-združljive Brezžične Slušalke Slušalke Polnjenje Prostor za Polje Funkcija: Polnjenje box podpira polnjenje polnjenje polje z kabel za polnjenje. Podpira tudi polnjenje lupini z brezžični polnilnik. Pod polnjenje pogoj, traja samo 15 minut, da se do 3 ure čas poslušanja. 430mAh baterija, napolnjena,
€14.38
◎Opis Izdelka: 1. Material: dvoslojni plating 925 srebro, visoko polirani, barve anti blede, anti-alergija 925 Sterling Silver & AAA+ Kubičnih Cirkonij 2.Postavka Velikost: Čare Luknjo, je o 0.18 palčni(4.7 mm) 3.Primerna za:Pandora Charms zapestnico,Ogrlica ◎Izdelek za vzdrževanje: 1. Trgovina nakit ločeno in se ne mešajo z drugimi nakit ali trde predmete, da bi se izognili praskanje površine; 2. Izogibajte
€6.00
Non-Stick Ustvarjalne Meatball Maker Žlico Mesa Baller Z Eliptične Uhajanje Luknjo Mesa Žogo Plesni Kuhinja Utensil Pripomoček Mesa Orodje Značilnosti: meatball maker žlico tehnični podatki: Ime:304stainless jekla meatball maker žlico Material:304stainless jekla Velikost:25.5*6 cm Barva:nerjaveče jeklo Slog: kot je prikazano Opombe: 1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve
€2.51
Postavka Opis Zunanje kljuke Kritje Skp Nalepke Za Toyota RAV4 RAV 4 2019 2020 Avto Dodatki Styling Lastnosti: 100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti Primerna za: 2019 2020 Toyota Rav4 Postavka Vrsta:Ročaji Na Vratih Material: ABS Barva :Piano Black Površinska obdelava: Krom Mirrror Enostavna namestitev: 3M Automative lepilni trakovi so pritrjeni Package
€13.36
1.Zakaj dolžina ni isto kot opis? Merimo dolžino las, ko je za lase se raztegne, da naravnost, so valoviti in curl teksturo las bo veliko krajši v primerjavi s ravne lase, bodite pozorni na to, da preden se odločite za nakup, Hvala vam! 2.Zakaj je teža ni isto kot opis? Ker naš izdelek je bila narejena s kavo, je normalno, da se bodo obstajale 5-10g napako. 3.Zakaj moji lasje postanejo
€10.36
prosimo opazite naše velikost je kitajski velikost, to je za 2 velikosti manjše kot v Evropi ali ZDA velikosti,zato vas prosimo, preverite velikost predlog previdno pred nakupom! tshirt velikost : M : prsih 49 cm dolžina 67 cm > ramenski 47 cm L : prsih 50 cm dolžina 68 cm ramenski 48 cm XL : prsih 52 cm dolžina 69 cm ramenski 49 cm 2XL : prsih 55 cm dolžina 70 cm ramenski 50
€41.21
Značilnosti: 28 Kosov: 28 domine kosov z colorfast pike. Material: Lepe kose iz Plastike, odporne na obrabo in poškodbami-so odporne. Značilnosti: Daje jasne in opolnoči zvok, ko kos hit skupaj. Škatla za shranjevanje: so pakirani v škatli, so zelo priročno za prevoz in skladiščenje. Funkcije: Predvajanje več po napornem dnevu z vašo družino ali prijatelji. Specifikacije: Material:
€7.08