1-4x24 Lovska Puška področje M4 AR15 očeh Dolgo okularjem 30 mm taktike Riflescopes

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


69.8

Opis: 1-4X24IR je OEM produkt naše tovarne za drugo podjetje, s stranko je znamka na to.1-4X24IR, priljubljena karabin optike pogled pred več kot desetimi leti, je zelo kratek v dolžino.To je klasičen stil.Veliko znanih mednarodnih podjetij, ki so izvedla OEM proizvodnje, ki temelji te vrste. 1-4x24IR puško področji zagotoviti široko področjih pogled, ekstremno natančnostjo, in njeno svetlo, jasno sliko tudi v mraku.Taktično Orožje CQB Področji, ki so prilagojeni posebej za uporabo s taktično slog ogenj orožja.Posebej zasnovan za hitro cilj pridobitev, nagonsko in natančni akciji z tactial red dot.Obseg obroči includedAdditional funkcije vključujejo 1/2 MOA kliknite prilagoditev, dolgo okularjem, nepremočljiva, fogproof, shockproof, multi-coated objektiv .Izdelek sprejme zanesljiv anti-vpliv mehanske strukture.Predvsem za AR15 ali vrste karabin puške, in tudi za AK47 puške.Slabosti: Ker ta izdelek je star izdelek pred več kot desetimi leti, je zaostala za sodobne izdelke, predvsem odraža na področju zorni kot je manjši od sodobnih optičnih znamenitosti.Zaradi tega je cena tega izdelka je relativno poceni.

Značilnosti:

V cleanr in kompakten

Dolgo okularjem

Come–up števci na kupolo in enostaven za uporabo oznak

Krog Pika Tacticalreticle

Lahko se uporablja od .17-.308 kalibra,še posebej z AR15 / M4 / AK

Osvetljeni reticle omogoča, da vidite vaš cilj jasno pri šibki svetlobi

Ročno zaklepanje obroči za windage & nadmorske višine prilagoditve

Mat črni barvi 1-Pc.T6 aluminija tube

Prilagoditev Dioptrije

Enostavno Se Osredotočajo Gumb

Dušik, ki je Napolnjena,100%nepremočljiva in fogproof Specifikacija:

Povečava

1-4

Cilj objektiv

24 mm

Premaz

Tovarniško izdelane cigarete Zelena

Vidno polje(m)

32~ 8

Izhod Učencev (mm)

16~5.9

Okularjem (mm)

119.89-89.92

Ločljivost

12"

Zaključek

Mat črna

Nepremočljiva

Da,

Dušik

Polno napolnjena Dušika

Premer Cevi

30 MM

Kliknite Vrednost

0.5 MOA

Paralaksa

+0.22 SD ~ -0.22 SD

Reticle

MOA taktično Illuminatied

Baterija

CR2032 3V(Ne vključuje)

Teža

510g

Dolžina

280mm

Shockresistant

1200Gs

Pakiranje podrobnosti: kos 1-4x24 RifleScope; par objektiva; kos objektiv krpo.

Plačilo:

ALipay je prvo možnost in prednostna naloga za plačilo.Prav tako lahko sprejeti plačilo prek Western Union ali Bančno T/T Žice Transakcije itd.

Plačilo se pričakuje, takoj na dražbi blizu.

Če želite uporabljati paypal, pls obrnite na nas.

Dostava(na svetu):

Brezplačna Dostava!!!

1)Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po tem, ko je prejela plačilo preverjenih in pokazal "Completed" stanje.

Številko za sledenje bodo po e-pošti, da kupca v času pošiljke.

2)Prosim, pustite nas na pravem naslovu!Mi ne bomo odgovorni za paket, ki se vračajo zaradi kupca napake (kot so se, napačen naslov, itd.)

3)Kitajska post običajno traja 2-3 tedne, ne bomo odgovorni za sledenje.Prosimo, pozitivno se obrnite na lokalni pošti, če ne boste prejeli.Če u želite izbrati varnejši in hitrejši način, kot so EMS, UPS, DHL ali prosimo, da dodatno plačati pristojbino.EMS ponavadi traja 5-7 delovnih dni s polno zapisov.

4)Ta dostave dogovora, ki je brez naš Praznik.

5)Zaradi dostava Predpisi: VSE Baterije Bo Remvoed Pred dobavo.

6)Nekateri elementi se lahko odloži, če je v lasti carinske za dodaten pregled.Čas dostave je odvisen od izdelka in razdaljo do cilja.

7)Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.

O Nas:

SKW Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd .je proizvajalec visoko kakovostnih optične opreme tako za vojaško in civilno uporabo.Naša posebnost je v pol-visoko in high-end optični puško področji pa izdelujemo tudi spottingscopes, daljnogledi, strelno orožje, pribor (v celoti ustreza mednarodnim pravom), bitka trdo, bullet-proof izdelkov in široko paleto outdoor oprema.Naši tovarni, ki omogoča optično področji, ki se nahaja v Shenzhen, Guandong, Kitajska.

Več informacij lahko najdete na naši spletni strani.

Pišite Nam:

1)Smo delo 5 dni (Pon JELKA 8:30 AM-6:00 PM EST ) na teden.

2)tu lahko pustite sporočilo neposredno na Trgovino Menager ali nam pošljite postaje v dopisu ,ki smo vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času .

Politika Vračanja:

1)Pleasenotify nas v 15 dneh (odvisno od datuma napotitve).

2)Vrnitev predmetov MORAJO imeti vsi ORIGINALNI embalaži in pribor.

3)Vrnitev poštnina in zavarovanje dajatev so nevračljive za vračanje predmetov.

4)Vrnitev/izmenjave pošiljko kakovosti, bomo ponudbo prosto po službi vzdrževanja, da problem kakovosti blaga (vračilo ali zamenjavo novo pošiljko).

Povratne informacije:

1)prizadevamo si za vsak nakup, da bo petimi zvezdicami ocenjeno eno.Prosimo, sporočite nam, kako smo lahko, da tvoje petimi zvezdicami ocenjeno ena preveč!

2)Naš cilj je, da vsaka stranka 100% zadovoljna s svojim namenom.Ko ste prejeli vaše naročilo vzeti minuto, da nas pusti pozitiven odziv na Izdelaj-majico.si.Prosim, ne preprosto pustite nevtralna/negativne povratne informacije, če ste imeli težave z predmeta.Če ne boste zadovoljni, nam pred odhodom povratne informacije.Prosimo, pošljite nam sporočilo preko TM in nam sporočite, kako vam lahko zaslužite vaše zadovoljstvo!

3)Prosimo, da vedo, da so vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic na Izdelaj-majico.si so zelo pomembne za nas !Hvala!

Obvestilo:

Če je to vaš prvi čas za nakup naših proizvodov na Izdelaj-majico.si, prosimo, bodite prvi, potem bomo izročiti blago, da boste čim prej.Po tem, ko ste prejeli blago, prosimo, potrdite, da preverite, ali je plačilo na naš račun.

Oznake: ir področje, puška orožje, velika puška področje uporabe, področje uporabe t orel, OGENJ VOLK, področje uporabe, obseg taktika, riflescope hakko, ffp puška področje uporabe, ar15 orodje

CQB taktike
Premaz Tovarniško izdelane cigarete
Funkcija Objektiv
Vrsta PUŠKA
Številka Modela 1-4X24
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

1-4x24 Lovska Puška področje M4 AR15 očeh Dolgo okularjem 30 mm taktike Riflescopes

1-4x24 Lovska Puška področje M4 AR15 očeh Dolgo okularjem 30 mm taktike Riflescopes

Podobni izdelki:

collimator področje pogled riflescope optika za lov s puško področje red dot Reflex Rdeča Zelena Pika Pogled področje airsoft taktično opremo 100% čisto nov Rdeča zelena Pika Očeh 4 Reticle Reflex področje uporabe Funkcija: objektiv Združljiv za: 20 mm standard železnici Za Zunanjo Lov Taktično Specifikacije: Model: 1X22X33 Material: aluminij
€18.42
Spoštovani kupec.Kot ladijskega stroškov iz skladišča na Kitajskem je relativno drago, smo iskreno priporočam, da kupite več kot dveh predmetov.Če kupite več kot dveh predmetov, prosimo, obrnite na našo customer service, da vam posebno ugodni ceni. Specifikacija Obseg Povečava: 3X-9X Cilj Premer: znašala 1,57 (40 mm) Izhod učencev: 0.2 -0.67 (5.1 mm-za 16,9 mm) Dolžina:
€11.59
Lovska Puška Področje Taktičnih Optične Pogled Ohhunt 4.5x20 1 cm Kompakten P4 Reticle Riflescope Z Flip-odprite Objektiv Kape in Obroči Povečava 4.33 X objektne Leče (mm) 20 Teža(g) 160 Enega kosa Cevi, da okularjem(mm/inch) 66 Premer Cevi(mm/inch), s 25,4/1 vidno Polje(m@m 100 m)/(ft@100yds) 4.5 Kliknite Vrednost 1/4 Paralaksa Nastavitev 100yds A: 165mm B: 113mm C: 32mm D: 54 mm E: 52 mm G: 25 mm H: 33mm
€38.47
Taktično 4x20 Riflescopes Optika Reflex Sight Področje Soight Z Navzkrižno Reticle Fit 11 mm Železniškega Nastavek Za Airsoft Pištolo Lov
€14.30
Značilnosti: Model:558 Holografski Očeh Reticle Tip :Rdeča in Zelena Pika Barva :Črna Tip tirov: 5/8 20 mm Weaver železnici Uporabite za airsoft. Resettable windage in dvig prilagoditev. Vsebina paketa: 1PC*Pogled Obvestilo: Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom. Prosimo, razumite,
€0.73
Lov Opremo Pištolo Pištolo Žareti v Temno Noč Znamenitosti Spredaj in fluorescence Zadnji Pogled, Nastavljen Za Glock Značilnosti Izdelka: Posebno Za Glock Noč Pogled, Nastavljen za G17,G19,G22,G23,G26,G27,G33,G34,G35,G37,G38,G39 (Vključno z Gen4) Zelena Pika Noč Pogled(Ne Tritum) Standard 6,5 mm, zadaj železnici Pritisnite v sprednji pogled,hitro namestitev Svetlobna
€13.36
Taktično 4X32 Povečava Področje Rdečo, Zeleno Osvetljen Optični Reticle Pogled Chevron Steklo, Jedkano Lov Streljanje Dodatki Značilnosti Informacije o izdelku: Ime Izdelka: 4X32 Povečava Obseg Gradiva: ki jih Aluminim, Teža: Približno 540g Barva : Črna Povečava : 4x Premer objektne Leče : 1.26 v(32mm) Reticle Tip : Rdeče / Zeleno Osvetljen vidno polje : 6°15' Izhod Učencev : 6 mm okularjem
€77.10
Lovska Puška Področje 2.5-10X40 Riflescope rdečo, zeleno Osvetljen Taktično z Rdečo Laser Obseg Lovska Optika zračno puško, Obseg Pogled 20mm Funkcija opis: 1. To je ultra-kompaktno taktično pogled, zasnovan za blizu in udobno okularjem območju streljanje, z visoko optični jasnosti v 2,5 do 10 kratno povečavo, in rdeč laserski premer objektne leče je 40 mm . 2. Natančno in hitro prilagoditev
€47.07