Za Yaskawa pogon tipkovnico JVOP-160/JVOP-161

Mnenja in ocene (2)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


26.49

€29.43

Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržno vrednost izdelka in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Če paket ne more biti dostavljeno, ker kupci razlog (vključno z noče podpisati), kupec mora privoščiti vseh dodatnih stroškov!

1.Sprejemamo plačila preko Izdelaj-majico.si DEPOZITNI

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko predloženi.

3.Če lahko,t prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

4.100% vseh dobavljeni izdelki bodo pregledani pred dostava in zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki boste dobili bodo delajo vse prav.

5.Trenutno ladje po vsem svetu countried.Razen APO/FPO s pomočjo zaupanja vredne tretje osebe kurirske storitve.

6.Kako dolgo je zgodbe mi je, da reveive naročila.

7.Čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov:načina dostave, ki jo izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da sva d o naših najbolje, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovnih obdobjih.

Način dostave:

Spodaj so naše solastnik logistična podjetja in predvideni časovni okvirji.Čas v tranzitu, se razlikuje glede na to, kje ste,ponovno nahaja.

Način Dostave, Ocena Čas

DHL 3~7 dni

FEDEX 3~7 dni

UPS 3~7 dni

EMS 8~12days

Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal, da bi spremljali paket, dokler ne boste dobili.

O Garancijo:

1.Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

3.Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje

Prosimo, upoštevajte, da naslednjim predmeti so nonreturnable:

1).Uporabljenih Elementov

2).Predmeti brez naše nalepke ali originalno pakiranje

3).Predmeti, ki se ne pošiljajo z nami

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Zagotoviti, da so proizvodi so izvirni, prosimo, bodite prepričani nakup.

SERIOUR KUPEC SAMO,Prosim za ponudbo, če se strinjate z vsemi postavkami.

Oznake: 750w servo, zaslon na dotik, računalnike za infinix, yaskawa, servopack, a1000 ac pogon yaskawa, motorna yaskawa, jmc servo, timloon, kabel žice yaskawa, motor servo

Zaslon No
Blagovna Znamka Taofa
Vrsta električni
Hitro polnjenje No
Inteligentni Polnjenje No
Poreklo DE(Izvora)
Certificiranje CE
Paket No

Napiši mnenje

Za Yaskawa pogon tipkovnico JVOP-160/JVOP-161

Za Yaskawa pogon tipkovnico JVOP-160/JVOP-161

Podobni izdelki:

Tablični Primeru za Teclast M40 P20HD 10.1 Palčni Tablični Anti-Spusti Flip Cover Zaščita Primeru Tablet Stojalo Natančno luknjo položaj, prenosni delovanje Ultra-tanek in lahek Bolj Občutljivo Design, Humanistične Funkcije Modno oblikovanje, Ultrathin Počutijo dobro Prenosni, lahko zaščitite tablični računalnik ter barva: sivo-črna Material: usnje + plastike velikost:
€8.99
Kompakten in comvenient, enostaven za uporabo.Ta izdelek bo vaše življenje lažje in priročno. Značilnosti: Motorne žage lahko dolgočasno verige jasno, spet v samo 3-5 sekund. Ta izdelek je primeren za večino 14 / 16 / 18 / 20 verige . Enostaven za namestitev in delovanje orodja. Varnost, učinkovito izboljša učinkovitost vašega dela. Lahek in enostaven za prevoz,
€13.41
Unikatne Lesene Sestavljanke, Slon Uganke Skrivnostni Živali Puzzle Darilo Za Odrasle, Otroci Izobraževalne Interaktivne Igre Igrača Značilnosti: 1.Narava-tematskih puzzle igre 2. Formaldehid-brezplačno basswood materiala, gladko površino zdravljenje, visoke kakovosti, 3. To lahko spodbujajo oči-roke, koordinacije, izboljšanje koncentracije, potrpežljivost, logičnega mišljenja in
€9.31
Multi Funkcija Kuhinje Trak Papirja Stojalo Brez Štancanje s 180 ° Sponke Anti Spadajo Barb, Kopalnica, Kuhinja Organizator Polica Značilnosti: 1. 180 ° sponke: s 180 ° sponke, stena visi, in visi z glavo navzdol, so vse na voljo, ki je prilagodljiv in enostaven. 2. Enostavno prilepite: ta zvitek papirja stojalo je enostavno prilepite, ki je hitro namestiti. 3. Močne gravitacije ležaj:
€0.13
Izdelkov Podrobnosti: Ime izdelka : žensko vrsto joge , Joga modrc, Joga, dokolenke, Joga hlače,Joga, T-majice,Joga Hlače Izdelek material : najlon &spandex. Velikost : S. M. L. XL Značilnosti izdelka : Dihanje,Hitro sušenje,Colorfast; Visoka elastičnost, se lahko raztegne samovoljno,visok pas, kolk dvigalo, chrysanthemum obliko. Uporablja scenarije : zaprtih fitnes, šport na
€21.45
Opis: Teleskopsko korito okvir Odcedimo rack Kuhinjski pripomočki Funkcija: 1. Votlo design: spodnji votli načrt ni enostavno, da se kopičijo vode, in to je priročno, da odteče voda, ki ustvarja suho okolje, sanitarni in ne enostavne za plesni. 2. Obešalnik+ohišje: Dvojni kabini je bolj priročno.Obešalnik lahko imajo krpe in brisače, in drain pan lahko imajo hand sanitizer/jeklene
€3.68
Najnovejši 17 Slogi Daith Stud Uhani za Ženske Uho, Kosti, 16G Tragus Rook Conch Helix Piercing Hrustanca Tassel Verige Telo Nakit Piercing za ušesa.Cena je za EN kos.Bar in Žogo Material je nerjaveče jeklo Barva: Kot Slika Velikost je 1.2X6X4/4 mm
€2.92
Značilnost: Najnovejši Modni 3D Nalepke za Nohte Velikost: 10.3x8cm DIY Modelov 3D Nohte, Nalepke, Samolepilne Nalepke Pakiranje : 1pc 3D Nail Art Nalepka Kako uporabljati:
€0.94
Model: Za Huawei MatePad T8 8.0 palčni KOB2-L03 KOB2-L09 Za Huawei MatePad T10 9.7 palčni AGR-L09 AGR-W09 Za Huawei MatePad T10S 10.1 palčni AGS3-L09 AGS3-W09 Za Huawei MatePad 10.4 BAH3-W09 BAH3-AL00 Za Huawei MatePad Pro 10.8 MRX-W09 MRX-W19 MRX-AL09 MRX-AL19 opis izdelka: 1. 100% čisto nov 2. Visoka kakovost prozorno kaljeno steklo material 3. 9H trdoto, odpornost na lom 4. Zaščitite zaslon pred praskami 5.
€6.64