Tranzistor DIY Mini Točkovno Varjenje Prenosni LCD Zaslon Mesto Varilec Komplet orodij Varjenje 100x50mm

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


17.77

€43.34

Prenosni Tranzistor DIY Mini Spot Varilni Stroj za 18650 Litijeva Baterija 12V Avtomobilska Baterija LCD Zaslon Mesto Varilec za Varjenje Komplet orodij

Funkcija:

1. Širok izbor varilnih napajanje: lithium baterija napajanje ali 12V akumulator.

2. Regulator je nadzira sam čip mikroračunalniška, in izhodni impulz je natančno, da se zagotovi varjenje kakovosti.

3. Z LCD zaslonom, lahko prikaz varilnih parametrov.

4. Varjenje pero in vnosne vrstice, ki so povezani z U-obliki hladno stiskano terminalov, kar je priročno za demontažo in zamenjavo.

5. Uporaba samodejnega dotik varjenje način, da se bo ohranila ročni sprožilec vmesnik, lahko izberete glede na lastno uporabo.

6. Moč odbor uporablja 2 unč baker povečati prevelik tok zmogljivosti.

7, uporaba 5 300A MOS cevi, ne-razstavljen MOS cevi.

8. MOS cev voznik sprejme uvoženih poseben čip voznik.Najhitrejši MOS cev lahko zadeti z 20nS.Stikalo je hitro, da se prepreči eksplozijo cev in ne-triode push-pull pogon.

9. MOS pogon modela dodaja prehodna diodo za zaščito MOS in preprečite eksplozijo cevi.

10. 10AWG multi-filament prožna žica se uporablja za varjenje pero linije in linijski vhod za povečanje prevelik tok zmogljivosti.

11.Krmilnik je predvsem za varjenje nikelj-prevlečeni jeklenih trakov od 0,1 mm do 0,15 mm.

12. A 25V10000uF visoke frekvence, nizko-upor kondenzator je dodal, da je vhodna moč za energijo nadomestilo, ki povečuje varjenje stabilnost.

Specifikacija:

Material: PC

Velikost: 100x50mm/3.94x1.97in

Vključuje: 1 X controller, 1pair X spajkanje peresa, vključno z spajkanje zatiči, U-tip, hladno stiskano terminali, skupna dolžina spajkanje pero je približno 30 cm/11.81 v

1 X Rdeča moč linijski vhod, 1 X Blue power input linijo, 10AWG, 20 cm/7.87 v dolgo, 1pair X U-obliki hladno stiskano priključki (za vhodno napajanje), na Tisoče toplote shrinkable cevi, ki se uporablja za psihiatra moč input line

Nasvet:

1. Ta nadzor je predvsem za ljudi, ki vzdržujejo ali igrajo s power bank, ročna orodja, in letalo modelov.Ker je znesek baterije za varjene, ni tako velika, da ni stroškovno učinkovito, da bi transformator mesto varilec, tako da je ta nadzor pan je bolj primerna.Našli 3S 50C 5000mAh, ali 12V 50Ah ali nad baterijo, lahko vara.Zelo priročno.

2. Ta kontrolnik je zasnovan za zmanjšanje zahtev uporabnikov, kolikor je to mogoče, vendar je še vedno zahteva uporabnikom, da imajo nekatere elektronske temelj za varnost in osveščenost.Če ne morete uporabite tudi multimeter, in ne, ne moreš razlikovati med AC in DC, potem je priporočljivo je, da ne uporabljamo.

3. Čeprav je dovolj, design in zaščito MOS cev pogon, ki so bile narejene v času načrtovanja, je neizogibno, da se eksplozije cev pojav se bo zgodilo med uporabo.Če je eksplozija cev, je dovolj, da zamenjate eno.

4. Obstajajo posamezni uporabniki, ki imajo visoko varjenje zahteve, in upravljavec ne izpolnjuje svojih varjenje zahteve.Če se to zgodi, zamenjajte varjenje vir napajanja.Po naših lastnih dejansko uporabo, ko je baterija sprejme 3S, 40C5 000mAh, lahko vara 0,1 mm nikelj-prevlečeni jekleni trakovi in 0,15 mm nikelj-prevlečeni jekleni trakovi popolnoma.

Nujno je, da lak za varjenje iglo v okroglo glavo, na pritisk sile je omejena, in je lahko tudi varjene!Ko je baterija 12V 50Ah akumulator, ga lahko vara 0,15 mm nikelj-prevlečeni jekleni trakovi popolnoma.Upoštevajte, da je akumulator, ki niso na rednem svinčeno-kislinske baterije.

Navodila za uporabo:

1. Moč ožičenja krmilnik je opremljen z 20 cm dolge 10AWG vnos žice.En konec je bil zavihanimi z U-shaped terminal, drugi konec pa še ni bila predelana.

Priključite zavihanimi v obliki črke U priključek za nadzor moči vhod, drugi konec pa je obdelana v skladu z lastno napajanje.Ne priklapljajte na negativni elektroda narobe.

2. Tam je stikalo pod nadzorom uprave.Ko pritisnete, počakajte 3 sekunde.Po zumer kapljice, LCD-zaslona zasveti in zagona je popolna.Pritisnite stikalo za vklop znova zapreti.

3. Zaslon opis in parameter nastavitev.Trenutno obstajajo tri parametre, na zaslonu:

VARA ENERGIJE: Parametri 01-99;

INPUTE napajalna napetost: Prikaže trenutni vhod napajalne napetosti;

VARA POTI: Tam so MANUALE in AUTO varjenje energije za prilagajanje.Lahko neposredno nastavite varjenje izbiro načina s pritiskom na gor in dol, ter preklapljate s pritiskom na kvadratni tipko.

4. Varjenje Pritisnite tipko varjenje pero poševno, da niklja trakovi, da varjenje iglo čisto.Po dejanski test, če varjenje iglo tla v krog glave, varjenje učinek je mogoče izboljšati.

Na voljo sta dva načina varjenja, ročnega in samodejnega.V ročnem načinu, lahko sproži stikalo sami.Vtikač nadzor pasu je lahko priključen v ročni sprožilec vtičnico nadzora.Vsakič, ko se sproži vklop pritisnjen, se zumer se bo oglasil dvakrat za dokončanje varjenje.

V avtomatskem načinu delovanja, ko sta varjenje zatiči dotik niklja trakovi, tam je zamikom 1 sekunde, in zumer oddaja trije piski, da samodejno izpolnijo enega varjenje.

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Točkovno Varjenje Set

Oznake: mosfet tranzistorji kit, laserskega varjenja, mini tig, varjenje točkovno stroj, točkovno varjenje diy kit, spot vara, diy mesto varilec, loka, varilec, kondenzator mesto varilec, mesto varilec

Nazivna Zmogljivost Tranzistor DIY Mini Točkovno Varjenje
Poreklo CN(Izvora)
Tranzistor DIY Mini Točkovno Varjenje Mini Spot Varilni Stroj za Litijeve Baterije 18650
Številka Modela Točkovno Varjenje Set
Dimenzije 100x50mm
Certificiranje Noben
Teža 205 g
Točkovno Varjenje Set Točkovno Varjenje za 18650

Napiši mnenje

Tranzistor DIY Mini Točkovno Varjenje Prenosni LCD Zaslon Mesto Varilec Komplet orodij Varjenje 100x50mm

Tranzistor DIY Mini Točkovno Varjenje Prenosni LCD Zaslon Mesto Varilec Komplet orodij Varjenje 100x50mm

Podobni izdelki:

- Material : Jeansa, Bombaža -Naše velikost ni Standardna RU/US/UK/EU velikosti, kot veste, velikost, se lahko razlikuje med blagovnimi znamkami , -biti prepričani, Da boste dobili pravilne velikosti, prosimo, obrnite se na našo velikost grafikona v description Pred Nakupom .
€16.44
Kupec pripravljen pred nakupom Izdelkov Funkcija: 1. Naša Slika morda ne odražajo dejanske velikosti.To je Digitalna primer za prikaz namen.Da bi nalepke vam ustreza prostor, 100% bi si izmerite svoj prostor. 2. Naše nalepke so die-cut –ni natisnjena , tako da ne vsebujejo ozadju, steno ali površino, ki jo uporabljajo nalepko, da bo ozadju 3. Mi uporabljamo visoko kakovostne mat vinil,
€9.16
Značilnosti --Izdelana iz visoko kakovostnega aluminija. --Element, ki je enostaven za namestitev, brez navodila za uporabo, popolno prileganje. --Namestiti na sprednji strani radiatorja.Pomaga zaščititi vaš radiator iz peska ali kamna poškoduje. --Skriva poškodovanih hladilniki. --Zasnovan za dober pretok zraka skozi hladilnik. --Neprepustna za hitenja, bo videti kot nova, po pranju.Specifikacija Material:Kovina Barva:
€100.08
Plakat je natisnjena na Platno, kar je ene vrste najboljši material za plakat,je debel,storng,nepremočljiva,plakat ima žive barve in ne zbledi.To je idealno za dom dekor,otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo. - Plakat, ki bo prišel brez meja,če boste potrebovali,prosimo, potrdite, da nas, preden bi.Opomba: To je plakat le,lesen okvir, ki niso vključeni; Vse paket, ki bodo dobavljeni s Številko
€2.97
1.Mehka in Močna: Na povodec je narejen iz 5 mm trmast TPU žice in povezan z dvojno (obeh koncih) marine iz nerjavečega jekla zglobi.To je lahko določen na noge.Mehka in močna najlonska vrvica lahko nosite ali vezani plošči. 2.Običajno za Jadralne: Na vrvici vrv se pogosto uporablja kot varnostni vrvi za deske ali paddleboards.To je mehko straže, ki se lahko hitro pick up paddleboard ko pade v vodo. 3.Visoko
€2.35
36V 48V 15Ah 20Ah 18650 eBike Baterije Hailong baterije, ohišje z USB 500-1000W Motorno Kolo conversion kit Bafang Električnih Koles [Specifikacijo] 1. Baterija Model: 36V 20Ah Vrsta baterije: litij-ionska Nazivna Napetost: 36V Nazivna Zmogljivost: 20000mAh Enotni Celic: 18650 3300mAh Celice Kombinacija: 10S6P Celice Količina (vzporedno*niz): 60 kos Življenjski
€176.61
Motorno kolo Umazanijo Kolo CNC Pivot Zavorne Ročice Za Sklopko DRZ400S/SM/E -Stanje: Poprodajnem Nove blagovne Znamke -Material: CNC Gredice 6061 Aluminija -Površinska zaščita: Eloksiran -Vzvodov velikost: 3 prste -Funkcija: -Originalni nadomestni; Št namestitev insturction. -Količina: 1 par (Zavore & Sklopke) -Barva: Črna/Rdeča ( Prosimo, da Zagotovite model in leto, v tem opremljanja Pred vrstnem redu ) Ftiment:
€23.54
Material : Baker Velikost Cca 30 mm Kovinski metulj zaponko na hrbtni
€1.60