CUVAVE PUH Letnik Puh Kitara Učinek Pedal Cinkove Zlitine Lupini True Bypass Deli

Mnenja in ocene (3)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


13.78

€17.66

Značilnosti:

Puh učinek pedal z vintage, stara šola ton kot huda izkrivljanja, umazano, močan in kremasto.

3 gumbi za nadzor: tipka za GLASNOST/ TON/ GAIN,meri svoj ton.

True bypass nožno stikalo za preklop med puh in bypass stanje.

Z LED lučka, ki opozarja na učinke ali bypass stanje.

Cinkove Zlitine lupine in kompaktne velikosti, trajne in prenosni.

Specifikacije:

Vhod: 1/4 palca mono Jack(impedanca:2.2 M ohm)

Izhod: 1/4 palca mono Jack (impedanca:100K ohm)

Napajanje: DC 9V AC adapter (center minus vtič)(niso vključene)

Postavka Velikost: 9 * 4 * 3.5 cm / 3.5 * 1.6 * 1.4 v

Element Teža: 220 g / 7,8 odstotka oz

Paket Velikost: 11 * 6.5 * 6.3 cm / 4.3 * 2.6 * 2.5 v

Package Teža: 300 g / 10.6 oz

Opomba:

Napajalnik ni priložen.

Prosimo, uporabite napajalnik za katere je polarnost pozitivno pole zunaj in negativne pole znotraj.Sicer pa izdelek morda ne bo deloval pravilno.

Package Seznam:

1 * Efekt Pedal

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Izdelaj-majico.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: diy električna kitara komplet, kitara ročaj, chorus pedal kitaro, co2 za pištolo, cobre kitara deli, amp joyo, electr kitaro, pedal reverb, rakovice, joyo pedal

Vrsta Učinki
Številka Modela Vintage Puh
Poreklo CN(Izvora)
Trenutno Pripravi 10mA
Napajanje DC 9V AC adapter (center minus vtič)(niso vključene)

Napiši mnenje

CUVAVE PUH Letnik Puh Kitara Učinek Pedal Cinkove Zlitine Lupini True Bypass Deli

CUVAVE PUH Letnik Puh Kitara Učinek Pedal Cinkove Zlitine Lupini True Bypass Deli

Podobni izdelki:

Tablični Primeru za Teclast M40 P20HD 10.1 Palčni Tablični Anti-Spusti Flip Cover Zaščita Primeru Tablet Stojalo Natančno luknjo položaj, prenosni delovanje Ultra-tanek in lahek Bolj Občutljivo Design, Humanistične Funkcije Modno oblikovanje, Ultrathin Počutijo dobro Prenosni, lahko zaščitite tablični računalnik ter barva: sivo-črna Material: usnje + plastike velikost:
€8.99
Specifikacija: Dinamičen način: 9 načini Dinamično hitrost ravni: 50 stopenj Svetlosti svetlost: 100 stopenj PWM razred 256 letniku nemoteno dimer učinek: DA delovna napetost: DC5-24V Izhodni tok: Vrh 8A način Daljinskega upravljanja: RF Brezžično Daljinsko Frekvenca: 433.92 MHz Daljinsko razdalja:> 30 m na odprto območje Uporabe: 5050 ,3528 ,2835 SCT Led Trak Paketu : 16Keys SCT Regulator z Daljinskim (Niso vključene
€2.85
4 Kos/Set Pravljica Knjiga Barvne slikanice za Otroke Interesne Branje Kitajskih Spanjem Storybooks Za Otroke Starosti od 5 do 12 Tehnični podatki izdelka: Tip: otroška knjiga Ime: Klasična pravljica Jezik: Kitajski Primerna za branje:3-8 let Uporabljamo mehurček vrečko zaviti izdelka tesno, da bi se izognili poškodbam med prevozom.
€12.60
Stiskanje Nogavice Moški Ženske Naselitve Dihanje Fitnes Šport Nogavice Zunanji Tlak Tek, Kolesarjenje Stiskanje Nogavice Izbral za Vas
€2.77
Specifikacije: Tip:Led Niz Luči Žice Barva:Jasno Kabel Barva:Jasno Napetost/Vrsta Vtiča: AC 220-240V/EU Plug 8 Funkcijo Krmilnika: 1.Kombinacija;2.V Valovih;3.Zaporedne;4.Počasi sijaj;5.Preganja/Flash;6.Počasi Zbledi;7.Svjetlucati/Flash;8.Enakomerno Na.Temperatura barve:Cool bela/Topla Bela/Barvita/Modri Element Dolžina/Led Količina: 10M/100Leds 20M/200Leds 30 M/300Leds 50M/400Leds 100 M/00Leds Postavka Velikost:
€5.86
Specifikacije: Material: Plastika + Kovina Velikost:10 cm Barva:Rdeča, rumena, modra, vijolična,Roza,Rose red ...... Značilnosti: 1.Enostaven za uporabo, enostavno odstraniti, kompaktna, brez posebnega orodja ali spretnosti, ki so potrebne. 2.Okolju prijazne, kakovostne in trajne.Odlično življenjsko dobo za dolgotrajno uporabo. 3.Primeren za ženske,
€0.47
FARBIC: [Merska enota: cm / CM] Prsi:80 Dolžina: 113 ramenski:38 Rokav: 56 Opomba :( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni ) * Zaradi različnih metod merjenja, velikost podatke lahko 1-4 cm napaka, ki je normalno.* * Zaradi različnih ločljivosti računalniški monitorji, lahko obstaja nekaj različnih barvnih pojavov OPOMBE * Ročno pranje je priporočljivo.Ne
€33.64
modname=ckeditor \ Vrvico za zapiranje Baby deklet bikini set z visoko kakovosti in dobro stretchy materiala, ki vsebuje 80% Poliester, 20% Spandex.To je zelo softy,dihanje in udobno nositi deklica dva kosa kopalke s povodcem vratu in nastavljiv vrvico za zapiranje.To modelov stilsko srčkan flounce rastlinske ruffles vrhovi in visoko pas dna z živo tiskanje pattens (polka pike,banana,listi), da bo vaše dekle več
€23.48