7inch Standard Reflektor Difuzor Lučka za Odtenek Jed s Satja Mreža za Bowens Gori Studio Strobe Bliskavica Speedlite

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


8.71

€15.03

7inch Standard Reflektor Difuzor Lučka za Odtenek Jed s Satja Mreža za Bowens Gori Studio Strobe Bliskavica Speedlite

Ta svetilka odtenek, ki je združljiv za Bowens standard gori studio svetlobe.Prihaja z 60° satja mrežo, je lahko velik zožiti na svetlobo vrgel iz svoje žarnice senco in zagotavljajo odlično senco učinek.

Značilnosti:

Ta svetilka odtenek je mount premer je 9 cm, združljiv za Bowens standard gori studio svetlobe.

Edinstven in lepe reflektivni teksturo znotraj, za odlično svetilnost, naredi svetilnost mehkejši in bolj osredotočeni.

Prihaja z 60° satja mrežo, je lahko velik zožiti na svetlobo vrgel iz svoje žarnice senco in zagotavljajo odlično senco učinek.

Kot nalašč za fotografiranje izdelka, oglaševanje, slika, portret, umetnosti, poroko itd.

Iz visoko kakovostnega aluminija material, trdna in trajna.

Specifikacije:

Material: Aluminij

Tip: 7" Standard Lučka Za Odtenek

Mount Premer: 9 cm

Fit: za Bowens Gori Studio Svetlobe

Element Teža: 218g / 7.7 oz

Paket Velikost: 18.5 * 18 * 15 cm / 7.3 * 7.1 * 5.9 v

Package Teža: 300 g / 10.6 oz

Opomba:

Svetilka ni vključen.

Package Seznam:

1 * Lučka Za Odtenek

1 * Satja

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Izdelaj-majico.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: neewer softbox, satja reflektor, foto studio luči rumena, sunglass ženska, dress lace up, mala softbox bowens gori, bowens kovinski nastavek, optični bowens snoot, komplet foto studio, bliskavica nikon

Paket Da,
Številka Modela 7" Standard Reflektor
Blagovna Znamka Andoer

Napiši mnenje

7inch Standard Reflektor Difuzor Lučka za Odtenek Jed s Satja Mreža za Bowens Gori Studio Strobe Bliskavica Speedlite

7inch Standard Reflektor Difuzor Lučka za Odtenek Jed s Satja Mreža za Bowens Gori Studio Strobe Bliskavica Speedlite

Podobni izdelki:

Tablični Primeru za Teclast M40 P20HD 10.1 Palčni Tablični Anti-Spusti Flip Cover Zaščita Primeru Tablet Stojalo Natančno luknjo položaj, prenosni delovanje Ultra-tanek in lahek Bolj Občutljivo Design, Humanistične Funkcije Modno oblikovanje, Ultrathin Počutijo dobro Prenosni, lahko zaščitite tablični računalnik ter barva: sivo-črna Material: usnje + plastike velikost:
€8.99
Za kupce 1 - ponujamo visoko kakovostne izdelke. 2 - Boste kupiti neposredno iz Kitajske tovarne. 3 - Mi vam lahko ponudi najnovejše sloge Padec Ladijskega prometa in Design. 4 - Če ste morali nadalje prodajati naše izdelke, lahko nudimo vam s slikami brez vodnih žigov. 5 - sprejemamo tudi DIY slogi po meri, vas prosimo, da nas kontaktirate.Hvala, ker ste. 6-Če želite, da nakup v razsutem stanju, prosimo, pošljite
€3.78
Oblak Smolo Železnica Plesni Oblak Silikonsko Plesni DIY Ročno Epoksi Smolo Dekoracijo Pladenj Plesni Oblak Oblike Smolo Plesni Orodja Značilnost: Če ste radi DIY obrti,to silikonsko plesni so lahko super za vas.Lahko naredite svojo lastno oblak pladenj obrti s tem plesni.Narejen iz silikona,bo v veliki meri, da odlično izdelkov.Non-stick,enostavno ločeno, čiščenje, okolju prijazno,z nizkimi emisijami ogljika,
€3.78
Kompakten in comvenient, enostaven za uporabo.Ta izdelek bo vaše življenje lažje in priročno. Značilnosti: Motorne žage lahko dolgočasno verige jasno, spet v samo 3-5 sekund. Ta izdelek je primeren za večino 14 / 16 / 18 / 20 verige . Enostaven za namestitev in delovanje orodja. Varnost, učinkovito izboljša učinkovitost vašega dela. Lahek in enostaven za prevoz,
€13.41
30 Kos/Set Dvojna Luknja Kosilnica Rezilo Zlato 30 Vijaki Primerna za Worx Landroid Inteligenten Robot Travnik Robot Rezilo Rezilo je 09mm debeline lahko cut gladko in izboljšanje delovanja kosilnice Izdelana iz kakovostnih iz nerjavečega jekla s prevleko iz titana na površini rezilo je antirust in trajne V kosilnica je trpežna in enostavna za uporabo za zamenjavo nožev morate le, da vklopite
€13.04
1. Prosimo, dovolite 1-5 cm (za 0,4-2 ) razlike zaradi ročnega merjenja, hvala. 2. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako. nasveti Bomo poskušali naše najboljše za vas,prosimo, da se potrpežljivo za presenečenje. 1.Prvič,Prosimo poskrbite, da bo vaše ime, naslov, poštna številka, itd.pravilna in popolna.
€17.97
VELIKOST ramenski:39 cm bankrot:116 cm rokav dolžina:55 cm dolžina:75 cm Opomba: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palčni Meritve za roke omogočajo, 2-3cm napake, ki je normalno
€31.77
Usnja Flip Denarnice Magnetni Pokrov Primeru Za TP-Link Neffos C7, C9 Max C9S C9A Y7 X20 Pro C5 Plus X9 X1 Lite N1 Y5 Telefon Kritje Zakaj izbrati nas: 1. Smo plačali vsak napor, da podrobnosti 2. Visoke kakovosti usnja 3. Luksuzni slog in strokovni izdelavi 4. Podpora padec ladijskega prometa ali wholesales 5. Boljši način dostave.Potrebuje 15-30 delovnih dni, da pridejo
€1.67
Paquete de batería de 36V Scooter 20Ah par Xiaomi Mijia M365, Skuter Eléctrico, tablero BMS par Xiaomi m365 Par Xiaomi M365 batería plegable eléctrico inteligente Skuter Mi circuito de luz patineta de Plošča fuente de alimentación Voltaje límite de carga de la batería: 36V Ámbito de aplicación: XIAOMI M365 El tiempo de carga es de aproximadamente 5 horas BMS inteligente:
€139.03
Količina: 20 metrov Barva: Črna, Bela, Rdeča, Zelena, svetlo sivi, Temno Modra, Kaki, Roza, Kava, Globoko Vijolično, Rdeče vino, Trava Zelena, Svetlo Vijolična, Rumena, Jezera, Modra, Siva, Svetlo Modre, Oranžne , Zlate, rdeče rose Model: 3# 20m zadrgo s 30 zadrgo dodatki Primerna za obrt, modno oblikovanje, otroška oblačila, butik, dodatki, oblačila okraski, itd. Zaradi
€9.04