Romantični Boho Žogo Obleke Poročni Obleki 2021 Appliques Luksuzni Kristalno Gumb Čipke Dolg Rokav Vestido De Noiva Bele Poročne Oblek

Mnenja in ocene (3)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


243.87

€487.74

Dobrodošli V Naši Trgovini

Dragi sladko nevesta-to-je,mi smo ponosni, da imajo priložnost, če želite, da lepo poročno obleko za vas,in spremlja vas in vaše ljubljene, da so sweet poroka.

Smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zgornji razred poročno obleko,ki zagotavljajo OEM proizvodnjo za več svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,Naše poročne obleke so izdelani v skladu z visokimi standardi znanih mednarodnih poročno obleko podjetij, In z uporabo visoko kakovost tehnologija izdelave in materialov.V primerjavi z drugimi znanih mednarodnih poročne obleke, imamo veliko prednost v ceni.

Smo dobrodošli vsako iskreno kupca,ali raziskavi ali nakup!Če imate kakršnakoli vprašanja ali so zainteresirani za naše obleko salon in Poročni Dodatki,vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot iskreno prodajalec,smo zelo z veseljem zagotavljajo najboljšo kakovost izdelkov in storitev.

Toplo Nasveti :

Mi ne samo, da poročne obleke standardne velikosti,ampak tudi vam prilagojene storitve.Če se odločite izdelkov po meri,prosimo, da nas s svojo velikost parametrov.(kot je prikazano na spodnji sliki)

1.Celotno Bankrot = ___ cm/cm.

2.Pasu = ___ cm/cm.

3.Kolk obod = ___ cm/cm.

4.Višina (od vrha glave do tal brez vaše čevlje) =___ cm/cm.

5.Višina pete (čevlji, boste nositi na dan, ki ga nosijo ta obleka) =___ cm/cm.

6.Višina od ramen do tal ( brez čevljev ) =___ cm/cm.

7.Obleka barva:bela ali slonokoščena ali drugih?

8.Obleko nazaj:čipke gor ali zadrgo ali Gumb?

9.Datum obleko bodo nosili?

10.Če imate kakršne koli druge posebne zahteve, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Prosimo, preberite naslednje opombe premislite, preden je vaše naročilo.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate.

Izdelek Photoshow

Toplo Nasveti:

Cena vključuje samo poročno obleko,ne katera koli dodatki, kot so rokavice,veils in spodnja krila ect.Vpliva veliko dejavnikov,kot so rezanje spretnosti različnih krojačev,fotografiranje osvetlitev,fotoaparat, kotov in različnih elektronskih prikazovalnikov obstajajo lahko manjše razlike med poročno obleko ste prejeli in sliki.Prosimo, počakajte nekaj majhna razlika ,ki je normalen pojav,Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Mersuring Navodila

Standardne Velikosti Grafikona

Proizvodnja Po Meri

O Nas:

Smo specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zgornji razred poročno obleko, ki zagotavljajo OEM proizvodnjo za več svetovno znanih poroko blagovno znamko podjetja,vključno poročna obleka,večerna obleka,maturantski ples obleke,obleke cocktail,party obleke in različne poročne oblek.Dobrodošli, da se posvetuje z razpravo.

Po Meri Proizvodnje:

Veliko poročne obleke smo si lahko prilagodite glede na vaše zahteve,kot so velikost,barvo in slog.Poleg tega nam lahko pokaže slike poročne obleke, ki vam je všeč,bomo design in da je glede na sliko, se vam pošljejo nas.Ko konča,mi vam bomo nato poslali pripravljen obleke za vas,če menite,nezadovoljni, bomo spremenite je za vas brezplačno, dokler ne boste zadovoljni. (Vljudno prosim, upoštevajte, da je nastala freights se, ki ste ga plačali)

Materiali Visoke Kakovosti:

Smo skrbno izberite visoko kakovostnih Materialov za ustvarjanje vsako obleko,kot so Saten, šifon, taffeta, tila, organza, žamet itd.Trudimo se, najboljše, da izpolnjujejo naročnikova zahteva.

Vrhunsko Ročno Vezenje:

Uporaba vezenine, v poročne obleke zahteva lepe vezenine spretnosti in podroben načrt.Veliko naših poročne obleke so okrašena z občutljivo ročno izdelane vezenje, vzorec prišel živ na poročno obleko.

Elegantno Beading:

Veliko naših poročne obleke šivala z beading z našimi strokovnimi krojačev, za nekaj dni,predstavili pa so ga s popolno eleganco in klasičen design.

Obloge In Boning:

Mnoge naše obleke so v celoti obloženi in strukturiran tako, da zadrži svojo obliko in ravno vaša slika.Podloga tkanine, z mehko teksturo, ki je pod se počutite udobno.

Zasebni Custom Made:

Veliko izkušenih poročno obleko oblikovalci v naši ekipi so iz Hong Kong, Kitajska.Večina poročne obleke je lahko ročno, glede na vaše zahteve.Zavezani smo, da je vsak bo nevesta nositi edinstveno poročno obleko, da se poroči z nevesto, in pustite sladko memorys na poročni dan.

Način Dostave

-Predmeti bodo poslali za TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Kitajska itd Post

Dobavni rok: 4-7 dni, ki jih TNT, UPS, FedEx, DHL

-Element bo couriered iz Kitajske na vaš naslov.Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna.

-Pred odpremo bomo skrbno pregleda, poskušal biti nobenih težav.Ampak, če boste dobili blaga najti težave, vas prosimo, stik z nami, pomagali vam bomo ustrezno ukrepali.

Pogosto Zastavljena Vprašanja

- Vprašanja 1:Kaj je vaša prednost?

A:Excelelnt Kakovost,Dober Servis,Dobro Ceno.

- Vprašanja 2:ali Lahko po meri narediti obleko, če sem poslal nekaj slik?

A:Da,lahko po meri narediti obleko po vaših slik.

-Vprašanja 3: Lahko sem velikosti po meri?

A:Da,lahko velikost po meri za vas in svobodno.

- Vprašanja 4:Kako dolgo lahko dobim mojo obleko?

A:To traja približno 20 do 30 dni, za oblikovanje in izdelavo, in 7 do 10 dni za prevoz.

-Vprašanja 5:Kaj naj storim, če thers je nekaj narobe z obleko?

A:Prosim, povejte nam na prvi čas,bomo poskušali naši moči, da vam pomaga rešiti problem.Če je naše napake,bomo odgovorni za to.

Oznake: poročne obleke morska deklica boho, poročna obleka boho marron, vera poročno obleko boho, poročna obleka shamagne boho, zlato obleko boho, poročna obleka porodniškega boho, visok ovratnik poročno obleko boho, poročna obleka srca boho, poroka jutranje boho, slim poročne obleke boho

Silhueta Žogo Obleke
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Poročna Obleka Turčija Preprosto Poročno Obleko
Številka Modela 20210307
Bela Poročna Obleka Eleganten Poroka Oblek
Kraj Izvora Jiangsu, Kitajska
Priporočljivo Priložnost Poroka.Maturantski ples.Slaven.Zvečer.Stranka
Nevesta Obleko Poceni Visoko Kakovost Po Meri Za Prodajo
Za Nosečnice Da,
Slike Dejanske Da,
Vestido De Novia Haljo De Mariage
Muslimanski Poročno Obleko Poceni Poročne Obleke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Pasu Naravni
Plaža Poročno Obleko Plus Velikost Poročno Obleko
Modni Element Cut-out
Blagovna Znamka KEENRYAN
Izrez Proti-Vrat
Rokav Dolžina(cm) Polno
Nazaj Design Gumb
Vlak Sodišče Vlak
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Slog Redni
Poročno Obleko Tkanine Appliques
Zgrajena v Modrc Da,
Princesa Poročno Obleko Vintage Poročno Obleko

Napiši mnenje

Romantični Boho Žogo Obleke Poročni Obleki 2021 Appliques Luksuzni Kristalno Gumb Čipke Dolg Rokav Vestido De Noiva Bele Poročne Oblek

Romantični Boho Žogo Obleke Poročni Obleki 2021 Appliques Luksuzni Kristalno Gumb Čipke Dolg Rokav Vestido De Noiva Bele Poročne Oblek

Podobni izdelki:

Multicolor Toplotno Odporno Aluminijasto folijo Rokavice Kuhanje Žar Gants Kuhinja, Mikrovalovna Pečica Mitt Za peko na žaru Pripomočki 1 kos Specifikacija: -Izdelek: Pečica Mitt -Material: Silikon -Teža:150 g -Barva: Črna / Rdeča -Količina:Eno Roko -Paket: z OPP vrečko Pakiranje Seznam: 1 Kos Pečica Mitt Podrobnosti:
€14.29
100% popolnoma nova in visoke kakovosti OOTDTY Značilnosti: Narejen iz silikona, okolju prijazen, non-toksične, prilagodljiv, večkratno uporabo in trajno. Non-stick, enostavno ločiti, temperaturno odporen, enostaven za čiščenje, okolju prijazno, z nizkimi emisijami ogljika, je mogoče reciklirati. Preprost in uporaben, healthfulness, odporna proti koroziji in prilagodljivosti Uporaba:
€1.51
Opis: 100% Nov kakovosti Neto vsebina: 60ml Značilnosti: Brez parabens in sulfates, neškodljiv za vegetarijance, št krutost Vsebuje intenzivno vijolično pigmenti za preprečevanje neželene yellows.Vijolična Toner Šampon je primeren za uporabo Siva, zlata, beljene in visok sijaj dlake z sijoči sijaj. Krepi kul lase: močnejši kot tradicionalni zlati šampon,
€1.31
Nepremočljiva Naravne Obrvi Svinčnik Štiri-spraskala Oči, Obrvi Odtenek Vilice Nasvet Obrvi Tatoo Svinčnik Dolgotrajno Enostaven za uporabo Kozmetike Značilnosti: 1.Visoka kakovost in enostavno, da bi,primerno za vse lepe; 2.Obrvi svinčnik,odporen na drgnjenje,nepremočljiva,anti-znoj in glamurozno round-the-clock; 3.tatoo občutek super trajne.Uporaba Metode: --Normalno obrvi oseba *Genlty uporablja pero
€1.25
INS Veter Neto Rdeča Kocka, Fotografija Prop dekoracijo, Bela Geometrijske Stereo Snemanje Rekviziti, ki Predstavljajo Okraski PhotographyTable C, Opombe: 1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala! 2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.
€1.37
Opis: Lepe vzorce, lahko uporabite kot dekoracijo doma, se lahko uporablja kot cvetlični lončki, se lahko uporablja kot skladišče okraski. To planter je kot nalašč za otroka succulents, vgradnjo lonci 2-2.5 cm v premeru in 2-2.5 cm visok. Velikosti vključeni: ena velikost ustreza malo baby 2-2.5 palčni lonci Lahko visijo na palice. Specifikacije: Material: Tkanina Notranji
€0.94
Ženske blagovne Znamke Koreja Waterdrop Biser Uhani ČARE Nakit Kristalno Izjavo Uhan Femme Brincos 2021
€9.80
2.5 651687, da 001651699, da 001 SFF SAS SATA HDD Tray Caddy za HP ProLiant DL strežnik DL 160 Gen 8, DL 320 e Gen 8, DL 360 e Gen 2.5651687, da 001651699, da 001 SFF SAS HDD SATA pladenj caddy Primeren je za HP ProLiant DL strežnik DL 160 Gen 8, DL 320 e Gen 8, DL 360 e Gen 8, DL 360 str Gen 8, DL 380 e Gen 8, DL 380 str Gen 8, DL 385 p Gen 8, DL 560 Gen 8. Barva: Kot je prikazano, Material:
€13.53
Usnja Flip Denarnice Magnetni Pokrov Primeru Za TP-Link Neffos C7, C9 Max C9S C9A Y7 X20 Pro C5 Plus X9 X1 Lite N1 Y5 Telefon Kritje Zakaj izbrati nas: 1. Smo plačali vsak napor, da podrobnosti 2. Visoke kakovosti usnja 3. Luksuzni slog in strokovni izdelavi 4. Podpora padec ladijskega prometa ali wholesales 5. Boljši način dostave.Potrebuje 15-30 delovnih dni, da pridejo
€1.67