5PCS Prostem Rastlin, ki Mejijo na Travnik Robom Ograjo Vrta Mejo, Okrasne Vrtne Ograje Robom Za Dvorišču, Vrtni Okras

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


5.95

€8.27

Značilnosti:

Premije in Čvrst: Ta vrt meji je plastično ograjo, da okrasite vrt.Plastične površine teksturo je narejena iz železa, kot izdelave in značilnosti Evropske klasične vzorce, ki je lep in trajen.In to zunanja oblika Viktorijanski slog vrtno ograjo rob kosov, skupna dolžina 5 ograje je približno 3 metrov/9.84 ft, lahko kupite dovolj količine, glede na vaše potrebe.

UV Odpornost: vrtu, okrasna ograja je izdelana iz UV odporne plastike PP, ki lahko učinkovito preprečuje erozije ultravijolične žarke, tako da to moči upreti škode na sončni svetlobi, in je trajno.

Enostaven za Stikanje: Tam je skupno na eni strani vsako ograjo, da se povežite s sponko na drugi strani, ki se lahko ciklično razrezana v skladu z zahtevano dolžino.Obstajajo tri 10 cm palice pod vsako ograjo, ki se lahko neposredno vstavi v mehka tla do 10 cm/3.94 v(o) debel, tako da ograjo je globoko pritrjen v tla.In to je še vedno trdno in v vetrovnih in deževnih dni.

Odlično Prilagodljivost: plastični ima določeno stopnjo prožnosti, in to je lahko urejeno naravnost ali oblikovan v naravni ukrivljeni lok glede na ukrivljenost zunanji rob vrta.Ograjo je preprosta, in za vgradnjo in odstranitev ograje so zelo priročno.

Tehnični podatki(o):

Ime: Vrt, Okrasne Ograje

Material: PP plastike

Barva: črna, bela

En kos velikost: 58 cm*34 cm*1cm/22.83*13.39*0.39 v

Skupna dolžina (sestavljeni): približno 3 metrov/9.84 ft

Delež del, dolžina: 10 cm/3.94 v

Količina: 5 kos v kompletu

En kos teža: 145 g

Vantage: lahko neposredno vstavljena v tla, da bi vrt videz gladka in lepa

Seznam Vsebine:

5*Vrtne Ograje

Opombe:

1.Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca 1-2 cm.

2. Zaradi vpliva streljanje svetlobe, barve, prikazane na sliki je nekoliko drugačna od barve element, ki je neizogibna, hvala vam za vaše razumevanje!

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: ograjo travo, travnik ornament, flowerbed robom meji, trava rob kovin, ograjo roll, viktorijanski travnik obšivki, preprosto lawn obšivki, brezplačno vrt rob, gardenia rastlin, vrt dekor

Poreklo CN(Izvora)
Tlak Obdelan Les Tip Narava
Funkcija Okolju Prijazno
Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina Podpora
Frame Material Plastični
Številka Modela 5PCS Vrt Meji, Ograjo set
Okvir Končna Premazan

Napiši mnenje

5PCS Prostem Rastlin, ki Mejijo na Travnik Robom Ograjo Vrta Mejo, Okrasne Vrtne Ograje Robom Za Dvorišču, Vrtni Okras

5PCS Prostem Rastlin, ki Mejijo na Travnik Robom Ograjo Vrta Mejo, Okrasne Vrtne Ograje Robom Za Dvorišču, Vrtni Okras

Podobni izdelki:

Značilnosti: 1. Visoko kakovostni material: iz okolju prijazne in brez vonja visoko kakovostne plastike, poliestrskih vlaken, v listih izgleda naravno in ne zbledi pod soncem in dežjem.To je odporna na visoke in nizke temperature, ki so posledica staranja.Lahko se uporablja na prostem, za dolgo časa. 2. Zaščita zasebnosti: ograje listi so postavljeni dovolj blizu, da blokira močni sončni svetlobi, in
€8.81
Umetni Listov, Pregled Roll UV Zbledi Zaščitene Zasebnosti Varovanje pred tveganjem Steno Krajinsko Vrtno Ograjo, Balkon Zaslona za uporabo v Zaprtih prostorih na Prostem Dekor Točki: 1. Vzdržljiv material: iz okolju prijazne in brez vonja visoko kakovostne plastike, poliestrskih vlaken, v listih izgleda naravno in ne zbledi pod soncem in dežjem.To je odporna na visoke in nizke temperature, ki so posledica
€9.08
Značilnosti: 1. Visoko kakovostnega materiala: ograja je izdelana iz vrbe lesa in umetnih zelenih listov vinske trte in cvetove, na njem se določijo s kravato kabel trdno in ne sodijo off.To je zelo realističen in bo vaš vrt, poln življenja. 2. Enostavna vgradnja: vložek Je usmerjeno v tla, in ograje se lahko določi z vezi, žice, žebljev ali kljuke.Preprosto poskrbi, da bo vaš vrt videz drugačna. 3.
€11.58
50 cm Kitajski jelka Zložljive Širi Ograjo Dekorativno Leseno Ograjo, Varnost Hišne Ograje za Teraso, Vrt, Travnik Dekoracijo Specifikacija: Ime: 50 cm Zložljive Ograje Material: Kitajski jelka Postopek obdelave: visoka temperatura carbonization in slikarstvo Unstretched: višina 48 * 30cm/18.90*11.81 palčni Razširite: do 1,4 m, odmik od tal 5 cm/1.97 palčni, tal do očesa, višina
€33.24
5PCS DIY Vrt Palisade Ovira Pisane Sončnice Ograjo, Plastičnimi Robovi Teras Zaščitna Rastlin Meja Izmenljive Cvet Posteljo Ograjo Bullet Točk: 1、Visoko kakovostnega Materiala: iz nestrupen, brez vonja, visoke kakovosti, varstva okolja PP materiala, trajno, lahko prenesejo veter in dež, ni pokvarljiva, odporen in vzdržljiv, primeren za zunanjo uporabo skozi vse leto. 2、Enostaven za Namestitev: S
€12.71
Obrat Trellis odporen Praktično Snemljiv Izmenljive Vrt Robom za Dvorišču Opis: Kaj to trellis ograjo, ki jo ponujamo je, da bo vaš vrt ali domov živ. To trellis ograjo lahko stensko dekoracijo v lokalih, ki je zelo uporaben. Narejena je iz lesa, ki je trajno in okolju prijazno. Dolžina izdelka, ko je zložen, je 44 cm, širina je 23 cm in višini 0,7 cm. To je primerna
€2.94
Plastične Ograje Dekoracijo Modnih Dodatkov Trajno Za Božično zabavo Palice Doma THIN889 Opis: Značilnosti: Lep vrtni okras. Applicated v nakupovalni center, supermarket, doma,v verigi trgovine in tako naprej. Iz plastike,stabilno in prenosni. Vzdržljiv material,nestrupeno in okolju prijazno. Enostaven in priročen za uporabo. Specifikacija: Material: Plastika Velikost:
€0.90