DIY Sveča Nastavite Idealen Vosek za Ročno Izdelavo Orodje Kit Soje Vosek Pot Termometer Čip Imetnik Padec Ladijskega prometa

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


31.5

€52.49

Opis:

1. Ta komplet vsebuje vse, kar potrebujete, da bi svoje dišeče sveče doma.Paket vključuje talilni peči z zmogljivostjo, 500g soja vosek, 500 g kokos vosek, termometer, 60pcs nalepke, 100 sveča, stenji, 6 sveča barvil, 4 sveča, kozarci, itd.

2. Odlična izbira za družinske umetnosti DIY.Sojino vosek za izdelavo komplet je primeren za dom, ročno izdelane, kar ste vi ali vaš otrok, da bi ročno izdelane sveče.Poleg tega je primeren tudi kot darilo za rojstni dan za fante in dekleta ali kot darilo za različne praznike.

3. Obstaja veliko pribor v kompletu, lahko uporabljate druge sveče kozarce, ki vam je všeč, da bi sveče.Visoko-kakovostnih materialov, bo vaše sveče bolj lepa.

4. Enostavno, da bi, ali ste začetnik ali strokovnjak, ta DIY komplet omogoča enostavno izdelavo lastnih sveče!

5. Ta komplet je primeren za vse vrste počitnic darila.Uporabite lahko tudi DIY sveče kot bolj smiselno darilo za vaše ljubljene in napišite vaše želje na etiketi.

Specifikacija:

Ime: Sveča DIY Komplet

Barve Za Barvanje*6

Candletin*4

Bogata Fragrancess*4

Sveča Stenji*100

Sojina Vosek*500g

Kokosovo Vosek*500g

Talilni Lonec*1

Les, Vosek Jedro*5

Termometer*1

Lepilo Nalepke*60

Tri-luknjo Fixator*2

Lesene Čip Imetnik*4

Pravim Kotom Imetnik*2

O Povratnih Informacij:

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, f obrnite na nas najprej, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.

Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.

Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.

Nemogoče je, da bi to rešili, če ne vemo o njih!

Plačilo:

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Aabout Dostava:

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

Vrne in Vračilo:

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: milo vosek, sojina vosek, candl, sveča kar diy komplet potrošnega materiala, sveča diy kit, aromat svečo, čopič lesa, čebelji vosek, Vip, telo sveča plesni

Set DIY sveča komplet
Poreklo CN(Izvora)
Padec ladijskega prometa Podpora
Številka Modela DIY sveča komplet

Napiši mnenje

DIY Sveča Nastavite Idealen Vosek za Ročno Izdelavo Orodje Kit Soje Vosek Pot Termometer Čip Imetnik Padec Ladijskega prometa

DIY Sveča Nastavite Idealen Vosek za Ročno Izdelavo Orodje Kit Soje Vosek Pot Termometer Čip Imetnik Padec Ladijskega prometa

Podobni izdelki:

Pogoj: 100% Čisto Nov Količina: 1pcs Barva: Kot slika, prikaži Obvestila: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje.
€1.07
Material: ABS Barva: Črna Združljiv: Univerzalen, Za večino avtomobilov Paketu: 1Pcs 100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: 1.ABS material: težko teksturo, trajno. 2.Enostavno prezračevanje luknjo za namestitev: hitro in priročno. 3.Kompakten in kompaktne velikosti ne ovirajo pogled: zagotovitev varne vožnje.Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo
€4.11
GL043 GL043E DOP-103BQ EA-043A SK-043FE SK-043HE SA-043F 4.3 Palčni HMI Dotik Zaslon Plošča Novo Boxed
€46.81
1. O Nas Imamo Kitajska, ki temelji družba auto dodatki, strokovnjaki in ljubitelji, ki so bili za proizvodnjo in proizvodnjo avtomobilskih delov in dodatkov za več kot 10 let.V tem času smo rafinirano vsak vidik našega podjetja, iz izkušenj, da product design.Smo zgradili trdne izdelek, in imajo ugled in izkušnje, je pa preveč.Nam poskusiti in naj nam dajo naše izkušnje, da dela za vas. 2. Pošiljko 1)
€8.59
A51 Ohišje Za Samsung Galaxy A51 Luksuzno Usnjeno Denarnico Flip Kartico sim Telefon Primeru Za Samsung A51 SM-A515F 51A SM 51 A 515 Pokrov Opis izdelka >>> 1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti . 2.Visoka kakovost in odlično prileganje za vaš mobilni telefon. 3.Enostaven za namestitev in odstranjevanje. 4.Obstaja veliko barv za svojo izbiro. 5.Zelo ugodno ceno, če želite kupiti več, se obrnite na nas, mi
€6.71
Opis Izdelka Ime izdelka :MOC-56873 Srednje Velikosti Kategorija:MOC Svetu Kosov: 183 KOS Ta Komplet Vsebuje:(C5517) 183 KOS dobra kvaliteta opeke PDF stavbe navodila Velikost Izdelka: Dolžina :12 cm Širina :5 cm Višina :8 cm OPOMBA ! Izdelek paket ne vsebuje nalepke in je v elektronski obliki tiskanih.Ne vključuje motor, generator
€18.71
Specifikacije: Tip:Led Niz Luči Žice Barva:Jasno Kabel Barva:Jasno Napetost/Vrsta Vtiča: AC 220-240V/EU Plug 8 Funkcijo Krmilnika: 1.Kombinacija;2.V Valovih;3.Zaporedne;4.Počasi sijaj;5.Preganja/Flash;6.Počasi Zbledi;7.Svjetlucati/Flash;8.Enakomerno Na.Temperatura barve:Cool bela/Topla Bela/Barvita/Modri Element Dolžina/Led Količina: 10M/100Leds 20M/200Leds 30 M/300Leds 50M/400Leds 100 M/00Leds Postavka Velikost:
€5.86
4Pcs/Komplet Dojenček Risanka Silikonski zobna ščetka Srčkan Zajček/Bear Obliko Mehko Krzno, Sesalna Krtača Z Sedeža Zdravje zob Zobne Ščetke Opis Izdelka Značilnosti : Otroška risanka silikonski zobno ščetko. Ročaj je odlično prijem za vse vrste roke,in vam ni treba skrbeti za razstavljanje to. Naj vas udobno umila zobe,se bo enostavno za vas, da čisto vsak zob in vsak
€3.20