Fancytrader Redek Kos! Visoka Kakovost Zebra Igrača 43" 110 cm Velikan Pliš Plišaste Simulirani Zebra prav tako pravi, Brezplačna Dostava FT90276

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


184.18

Obvestilo za vse stranke iz Združenem Kraljestvu, Španiji, na Portugalskem ali v nekaterih drugih državah, ki so strogo carinski: Carinski lahko zaračuna dajatve, stroški, bomo razglasi, da je blago, kakor je okoli 40 USD ali 20 GBP, in kot darilo za Rojstni dan ali vzorec za preprečitev ali zmanjšanje carinskih stroškov, medtem ko ne moremo jamčiti, da ne bo zaračunal dajatve, stroški, želim, da razumete.Plz nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.

Fancytrader Redek Kos!Visoka Kakovost Zebra Igrača Velikan Pliš Plišaste Simulirani Zebra prav tako pravi,

43 cm / 110 cm,

Lepo darila za prijatelje, otroke in valentine.

Brezplačna Dostava!Sprejeti Padec Ladijskega Prometa!

NAKUP NAVODILA:

Moto: želim si, da komunicira z vsemi kupci, vaše zadovoljstvo bo zagotovljena!Želim vam lahko potrdi naročilo, ko ste prejeli izdelek. ( dnevnik na Izdelaj-majico.si nato prijavite na vaše Izdelaj-majico.si račun, nato potrdite naročilo).Če lahko pustite mi nekaj pozitivne povratne informacije, bom hvaležen.Dal vam bom nekaj popust pri naslednjem naročilu.Če imate vprašanja o izdelkih, Namesto da bi neposredno šolanja, negativen ali nevtralen povratne informacije, smo vam želim lahko stik z mano prvič, hvala.

Plačilo : Alipay prednost.West Unije sprejeta.

Od vrat do vrat, Ladijski promet:

Vse naročene izdelke, ki bodo dobavljeni v roku, ki je prikazano v izdelek uvod ko plačilo je očiščeno.Kontaktirali vas bomo, če obstaja izjema.EMS je naš privzeti dostava izbira.Če pogosto traja od 5 do 15 dni, odvisno od

Garancija & Zavarovanja:

Kupci, ki so odgovorni za dodatne davčne, carinske takse in Dajatve za uvoz (če obstaja).Zavarovanje je neobvezno.Nismo odgovorni za paket izgubljenih ali poškodovanih med dostavo, če niso zavarovani.

Politika Vračanja

1. Če je kaj narobe z izdelkom, nas kontaktirajte v roku 3 dni.Zamenjavo izdelka obveščeni po 3 dneh ne sme biti čast za zamenjavo.

2. Izdelek MORA biti vrnjen v originalni predstavitev paket.In izdelek se lahko vrnejo le, če je naravno lomljenega in nikoli še ni bil uporabljen Prosimo vključujejo vrnjeno package: vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, in razlog za vrnitev.

3. Kupec bi moral biti odgovoren za VSE Vrnitev stroške dostave.

Feedbacks Politike

Cenimo vaše pozitivnih povratnih informacij in bomo nemudoma storijo enako; če niste zadovoljni z našo storitvijo, se najprej obrnite na nas, da se pogaja, preden daš Nevtralne ali negativne povratne informacije.Hvala za vaše razumevanje.

Storitve Za Stranke:

Prosimo, obrnite na nas, če imate vprašanja ali težave na naše izdelke.Vaše vprašanje bo odgovoril v roku 24 ur.

Kakšne načine plačila lahko uporabljam?

Trenutno lahko plačilo preko Moneybookers, Visa, MasterCard in bančno nakazilo.Izberete lahko tudi plačilo s izberite debetne kartice, vključno z Maestro, Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro6000. Več možnosti plačila bodo na voljo na Izdelaj-majico.si v prihodnosti.

Depozitni storitev na Izdelaj-majico.si napaja Alipay.com, vodilni tretjih oseb online plačila platformo od Alibaba Group.Depozitni omogoča varno, da plača na spletu, brez da bi izpostavljali svoje podatke o kreditni kartici.Lahko spremljate tudi dostavo vašega naročila in plačila, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.Depozitni je hitro, varno in enostavno za uporabo!

Za Kupce:

Plačilo se lahko sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.

Sledi dostava z edinstveno številko za sledenje na ladijski promet spletni strani družbe.

Za Dobavitelje:

Depozitni preveri kreditno kartico podrobnosti za vsako transakcijo.

Depozitni le prosi, da ladja naročilo, ko smo potrdili prejemu plačila.

Varno plačilo z VeriSign šifriranje

Izdelaj-majico.si Depozitni uporablja vodilnimi VeriSign šifriranja, da bi vam najbolj varno poslovanje na spletu:

Na Vaš Računalnik

Ko se registrirate ali prijavite v našo spletno stran, smo preverite, da vaš Internetni brskalnik, ki je nameščen Secure Sockets Layer 3.0 (SSL) ali višji.

V Tranzitu

Podatkov je zaščitena z VeriSign SSL z šifrirni ključ dolžine 128 bitov (najvišji ravni na voljo na trgu).

Depozitni Server

Za dodatno zaščito vaše kreditne kartice in bančne podatke, nikoli ne priključite neposredno naš zid-zavarovanih strežnikov na Internetu.

Plačilo je samo sprosti, ko potrdite dostava

Ko bi plačila z Depozitni, vaš denar je deponiran in je potekala varno.Vaš denar je, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili vaše naročilo je bilo prejeto v zadovoljivem stanju.

Popolno sledenje na vse dobave

Boste lahko spremljali vaše naročilo, na kateri koli stopnji dostava z edinstveno referenčno številko iz dostava spletni strani družbe.Trenutno podpiramo naslednje vodilni dostave podjetja: DHL, UPS, EMS, TNT, FedEx, SF Express, Kitajska Post in Hongkong Post.

Reševanje Sporov

Če je predmet, ki je bil dobavljen ni tisto, kar ste naročili, ali če dostave ni prispejo v 30 dneh po dobavitelj potrdili pošiljko, se obrnite na dobavitelja takoj.Lahko vloži tudi Zahtevo za Vračilo tukaj .

Če dogovor ni dosežen, prosimo, pošljite Mediacije Zahtevo in predložiti ustrezne dokaze.Izdelaj-majico.si v stik z obeh strani in posreduje na podlagi dokazil, pod pogojem,.Vse odločitve, ki jih Izdelaj-majico.si so končni.

Kupec naročil izdelek in plača varno uporabo Depozitni

Depozitni ima plačila in pove dobavitelj je varno za ladje, ki bi

Kupec pregleda blago in potrdi naročilo je bilo prejeto

Depozitni javnost plačilo dobavitelju

Oznake: litten plišastih, pokemon snorlax, plišastih igrač, pliš roblox, bowser plišastih, fox plišastih, bog plišastih, veliko plišastih, medved velikan plišastih, pliš pvz

velikost Giant Toy
Dimenzije 43 cm / 110 cm
Značilnosti Film & TV, Polnjene & Plišastih
Festival valentinovo darilo
STAROSTI Za Vse Starosti
Material BOMBAŽ, Visoko Lvl PP Bombaž
Opozorilo Ne Jesti / Št Ogrevanje
Poreklo Kitajska
Vrsta Zebra Plišastih Igrač
Spol Unisex
Stanje Brand-new
Starostni Razpon 5-7 Let
Znak ZEBRA
Številka Modela FT90276
Zunanji Material pliš Plišaste
Uporaba Darilo

Napiši mnenje

Fancytrader Redek Kos! Visoka Kakovost Zebra Igrača 43

Fancytrader Redek Kos! Visoka Kakovost Zebra Igrača 43" 110 cm Velikan Pliš Plišaste Simulirani Zebra prav tako pravi, Brezplačna Dostava FT90276

Podobni izdelki:

Verodostojno 9 Plišastih Lutka Baby Groot Varuhi Galaxy Zvezek 2 Stanje: 100% Nov, Izvirni element Material: Pliš + PP bombaž Velikost: približno 9 Pckage: PP vrečka Pošiljke: Če ste naročilo,prosimo, hoose tudi način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v roku X dni, ko je vaše plačilo končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne
€10.92
Opis: Anime Žago Človek Denji plišastih igrač,mehko polnjene lutka,25 cm/9.84 cm,40 cm/15.7 palčni višino. Odlično darilo za prijatelje, družino ali sami. Božič Otroci, prijatelji darilo. Značilnosti: Material: Visoko Kakovost Plišastih Nadev: PP Bombaž Glavna Barva: Oranžna Višina: 25 cm/9.8 cm,40 cm/15.7 palčni Anime: Žago Človek Značaj:
€20.17
Blagovna znamka : TAKARA TOMY Material : BOMBAŽ Izvora : CN(Izvora) Opozorilo : ne jesti Nadev : PP Bombaž Starostni Razpon : 13-24 Mesecev Starostni Razpon : 2-4 Let Starostni Razpon : 5-7 Let Starostni Razpon : 8-11 Let Starostni Razpon : 12-15 Let Starostna Skupina : Odrasli Dimenzije : ena velikost Spol : Unisex Številka
€13.96
[Name]: Ansambel Zvezde Mochi [Size]: o 8.5*5 cm [Teža]: pribl. 0.06 kg [Paket]: Z opp vrečke [xlmodel]-[fotografija]-[0000 ]
€12.61
Blago material: Visoko Kakovost Plišastih &Bombaž Pogoj: 100% NOVA Velikost: Višina: 16 cm Povratne informacije 1.Prejeti element,če ste zadovoljni,vas prosimo, da nas 5-zvezd, hvala. 2.če ste nezadovoljni z izdelkom,nas, prosimo, kontaktirajte. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa 1.Na debelo,nudimo popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7
€6.56
Dragi prijatelji: Dobrodošli v M&C IGRAČA trgovini Smo vedno osredotočiti na naše kulture podjetja : Kakovost je prvi, storitev je na vrhu, Vsaka stranka je naš prijatelj.Prav tako smo posvetili naj vsakdo nakup na enostavnost, uporabite mir uma, zabavajte se, Prosimo, zaupajte nam, mi pa vam prijetno nakupovalno izkušnjo.Če ste izpolnjujejo to, prosimo, naj vsi vedo.Če dvomiš v to, prosim povej mi in vam
€8.39