10Pcs Small Plastic for Perfume Diffuser Bottle Mini Liquid Oil Funnels

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


1.23

€2.01

10Pcs Male Plastike Za Parfum Difuzor Steklenico Mini Tekoče Olje Tokovi.

Značilnosti:

Primeren za tiste ozke fine ozko grlo steklenice.

uporablja za prenos parfum iz Velike steklenice malih stekleničkah, atomizerji.

Mini in jasno obliko.

Višina: 4 cm

Premer: 3 cm

Luknjo Premera: 0.5 cm

Količina 10pcs v Rolah prihaja v zaprti Plastični jasno vrečko.

Paket Vključuje:

10PC P lastic Mini Tokovi.

O LADIJSKI:

Vse iten bo strogo preverjene in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmet bo odposlano v roku 5 delovnih dni po nakupu.

To ponavadi traja približno 25 do 60 delovnih dni za dostavo paketa na destinacijo (na oddaljenih območjih,lahko traja lttet več,

Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

Če ne prejmete da bi v 36 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred leavingnegative in nevtralno Feeback,bomo

odgovor v 24 urah in potrudili, da odpravite težavo.

O DAVČNIH:

Prizadevali si bomo za zagotavljanje naših izdelkov na optimun ceno.Kupec je odgovoren za plačilo davka vključeni,kot so Uvozne dajatve.Ddv,itd.

Če ciljni je v Brail,Prosimo, navedite vaše CPF ali/in CNPJ, ko boste oddaji Naročila,da čim bolj zmanjšati logistične težave.

O VRNITVI:

Če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete,plwase vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali maney nazaj.

Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za ruturn.

Povrnili vam bomo ste polni denarja,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati normaly,prosimo, obrnite na nas in nam pravi, da so fotografije predmetov in bomo vračilo

ste maney ali poslati vas, brez dodatnih stroškov.

O POVRATNIH INFORMACIJ:

Če ste zadovoljni z našo customer service,mi bi radi, da vas vidim delež nakupovalno izkušnjo.To ne pomaga, da bi izboljšali kakovost izdelkov in storitev.

Pustite 5 Star Za nas, če vam je všeč izdelek.Hvala za vašo podporo!!

Oznake: aluminij lijak, buchner lijak, kozmetični lijak, tok majhen, lijak, kovinski lijak za olje, indijski olje lijak, odcedimo olje lijak, lijak plastike, naloga olje lijak

Material Plastični
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CIQ
Številka Modela AAA, Plastično Mini Tokovi.
Posebnost Orodja Tip Tokovi

Napiši mnenje

10Pcs Small Plastic for Perfume Diffuser Bottle Mini Liquid Oil Funnels

10Pcs Small Plastic for Perfume Diffuser Bottle Mini Liquid Oil Funnels

Podobni izdelki:

Informacije O Izdelku: Material:PU Barva: kot slika kažejo Velikost:70*33 cm Teža:340g Package seznam:1pc mouse pad(ne vključuje nobenih drugih dodatkov) Opombe: 1.Dejanska barva se lahko malo razlikujejo od slike. 2.Zaradi ročnega merjenja, velikost morda 0-1 cm razlike.
€16.28
3425 6PCS 12PCS Montessori Učenje, Izobraževanje Matematiko Igrače Pametne Jajca 3D Puzzle Igra Za Otroke Priljubljene Igrače, Sestavljanke, Mešane Oblike Orodja Lastnosti : 100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti Dolžina: 6*6*4.3 ( Dolžina*Široko*Višina ) Material :Plastika Število : 6pcs 12pcs Smart jajc, Barva: Bela Paket vključuje: 6pc 12pcs Smart jajca
€7.59
1. O Nas Imamo Kitajska, ki temelji družba auto dodatki, strokovnjaki in ljubitelji, ki so bili za proizvodnjo in proizvodnjo avtomobilskih delov in dodatkov za več kot 10 let.V tem času smo rafinirano vsak vidik našega podjetja, iz izkušenj, da product design.Smo zgradili trdne izdelek, in imajo ugled in izkušnje, je pa preveč.Nam poskusiti in naj nam dajo naše izkušnje, da dela za vas. 2. Pošiljko 1)
€8.59
Paket vključuje: 1 kos olja, filtra, ključ izdelka, ki ga bomo nadgradili nenehno, videz in barva se lahko spremenijo, prosim, ne moti.In traja upoštevati preden postavite vrstnem redu, če imate zahtevo za barve ali videza.Material: pomlad jeklo Površinska obdelava: blackening Teža: 150 (g)
€3.57
Prodaja 300 ML Jagode Srčkan Nordijska Stekleni Pokal Ustvarjalne Pregledne Voda Pokal Študent Mleka, Toplotno Odporno Steklo Doma Stranka Pitne Pokal Material: steklo Vzorec: jagode, lubenica, polirani jajce, cat claw Kapaciteta: 300 ML Pokal približno velikost: 11 * 6.5 cm Komolec velikost: 19.5 * 0.8 cm Ravne cevi velikost: 18.5 * 0.8 cm Opomba: 1. Spoštovani, na dnu tega stekla je namerno s a zelo
€11.28
装修: A Za Kawasaki Vulcan S 650 特性: 1. Pogoji: 100% nova 2. Ime izdelka: Spredaj in zadaj pedala za motorno kolo 3. Material: kot je prikazano na sliki 4. Barva: Črna 5. Pakiranje: Eno skupino 注意: Če niste prepričani, ali je ta izdelek se ujema vaš motocikel, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden je vaše naročilo.
€42.05
1. Vsi naši izdelki se oglašujejo v AZIJSKIH velikost , velikost je 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskega in Ameriškega ljudstva,prosimo, izberite 1 ali 2 velikosti večji in študija velikost grafikona pred nakupom. 2. Merjeno z roko,1-3 cm razlika je dovoljeno (1 cm=0.39 palca). 3. Drug računalnik, se lahko prikaže različne barve, tudi če je iste barve.prosimo, dovolite razumno barva razlika.
€36.47