Premium Kremasto Bele Naravnega Bombaža Velike Navaden Platno Nakupovanje Ramenski Vrh Shopper Tote Vrečko

Mnenja in ocene (6)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


2.57

€4.27

Kremasto Bele Naravnega Bombaža Navaden Platno Nakupovanje Ramenski Vrh Shopper Tote Vrečko

Pogoj: 100% čisto nov.

* Značilnosti:

1.Idealen za nakupovanje, oblikovanju, tiskarstvu in umetnine, ki jih je treba uporabljati.

2.Praktično nakupovalne vrečke, narejene iz bombaža in platna, te vrečke so sonaravnega namesto plastičnih vrečk, ki so na voljo.

3.Te vrečke se lahko ponovno uporabijo znova in znova.

4.So lahke, močne in trpežne in lahko stroj opere na nizki temperaturi 30 stopinj.

5.To je vsestranski vrečke, ki jih lahko uporabljate kot nakupovalne vrečke in jih lahko tudi prilagojene za obrtne namene.

6.Lahko se zaslon za tiskanje, vezene, pralni prenos tiskanje, Železo na prenos tiskane & se lahko uporablja tudi z tkanine, barve.

* Material: Platno.

* Velikost:kot kaže picctures

* Barva:kot kaže picctures

*Paketu:1pcs

* Package: 1 x Platno Shopper Bag (drugi dodatki niso vključeni).

Prosimo opozorilo: Zaradi ročnega merjenja , je lahko odstopanje obstaja,upam, da boste lahko razumeli.

* O color:

Obstaja majhna razlika med sliko in pravi element, ki ga povzročijo svetlobni svetlost,upam, da boste lahko razumeli.

O nas

Naše podjetje je strokovno čezmejno e-poslovanje podjetje s strokovnim osebjem, strokovnimi izdelkov in blagovnih znamk.

Mi v glavnem naredite izdelkov trgovina na debelo in drobno.

dostava

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave .Če želite, da ladja s pomočjo Express ,prosimo, da se plačilo za dodatno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko boste plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Vračilo kupnine

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema element, iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Oznake: lama papirnato vrečko, canva pro, velik kupec torba, big varovanec vrečko luksuznih, torba ženske, vrečko trgovina, bolsos de a, gran tote vrečko, tote vrečko, torba nakupovalka

Slog Priložnostne
Vzorec Tipa Trdna
Zapiranje Tip Ne zadrgo
Glavni Material Platno
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Premium Kremasto Bele Naravnega Bombaža Velike Navaden Platno Nakupovanje Ramenski Vrh Shopper Tote Vrečko

Premium Kremasto Bele Naravnega Bombaža Velike Navaden Platno Nakupovanje Ramenski Vrh Shopper Tote Vrečko

Podobni izdelki:

Vintage okoljske veleblagovnice, nakupovalna torba za vsakdanje življenje. Kot nalašč za nakupovalno vrečko, vrečko darilo, kuhinja vrečko itd. Iz jute burlap material in trajno uporabo. Design z bambusa zanke ročaji,lahke, udobne in trpežne. Velja za gospodinjstvo, potovanja, nakupovanje, itd. Specifikacija: Material: Juta Burlap Barva: Svetlo rjava.Kot slika prikaže Izbirno Velikost:app. 01,02,03. Kot slika shwon
€6.67
modname=ckeditor Ženske Platno Vrečko Povzetek Print Bombaž Ramo Torbe, Okolju Prijazno Nakupovalne Vrečke Preprosto Priložnostne Tote Krpo Knjige Torbico za Dekleta Material: Platno Barva: Bela,Črna Velikost:36*37*5 cm Višina ramenski trak: 20 cm (Vse stvari, ki jih prodajamo, so posneli v pravi naravi Toda svetloba in prikaz različnih Prosimo, počakajte
€5.38
Antipilling Pletene Tkanine Zložena velikost je majhna, Vreča je prilagodljiv.Velikost:33*33 cm ročaj velikost:30 cm Paket vključuje: 1pc ročaj vrečko nakupovalna torba Opomba: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Ne trgovini na paket.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.
€7.74
Opis: Postavka Vrsta: Nakupovalna torba Material:Poliester 210T Barva:Multicolor Velikost:Razpletla 38*58 cm(Visoke vključno zapestje) Zložiti size11.5*11,5 CM Največja obremenitev capacity25KG.Pakiranje:1PC Nakupovalna torba
€1.68