5Pcs Baterije, Shranjevanje Rack Imetnik Primeru za Makita 18V Določitev Naprav

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


4.95

€10.09

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

[Varno zaklenjeno ]Ko je baterija je zasidrana, da bo varno zaklenjena v mesto s svojo posnetek, se baterija ne bo padel iz

[Pas s pasu]se Lahko določi, da je pas s pasu, ki je priročen za prenašanje rezervne baterije, ko delo na višini

[Čvrst in vzdržljiv]trdi plastični nosilec je čvrst in vzdržljiv, enostaven za namestitev

[Enostaven za namestitev]je mogoče namestiti na katero koli kota, z glavo navzdol ali dano v polici

[Določitvi nosilca]o Določitvi nosilec primeren za Dewalt 18V baterije in za Makita 18V baterije

Material:plastika

barva:Črna/Modra

Vsebina Paketa:

5 x Baterije Rack

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Izdelaj-majico.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Izdelaj-majico.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Oznake: 18v baterija za makita, celice, baterije makita 18v, makita 18v ponovno primeru, 18v akumulator pcb, 18 voltov baterija makita, makita baterija 18 v imetnika, makita baterija 18v 15ah, bosch 18v primeru, baterija primeru makita 18v, baterija primeru makita

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka jakcom

Napiši mnenje

5Pcs Baterije, Shranjevanje Rack Imetnik Primeru za Makita 18V Določitev Naprav

5Pcs Baterije, Shranjevanje Rack Imetnik Primeru za Makita 18V Določitev Naprav

Podobni izdelki:

6x18650 Nepremočljiva DIY Baterije Primeru DC 12V/8.4V18650 Akumulatorske Baterije, Baterije za Shranjevanje Polje za Kolo Kolo Svetlobe Pametni telefon Značilnosti: Opomba: 18650 baterije ne vključujejo,morate pripraviti 6x 18650 baterije sami za uporabo!!! DC 5.5x2.1mm vmesnik, ki ima vhodne in izhodne funkcije,z DC adapter,enostavna za uporabo. DC 5.5x2.1mm vrata za 12V LED Luči, Usmerjevalnik
€14.99
21700 Plastično Ohišje (brez baterije celice ) PCB Vezje, 8Ah Nalepke Za M18 18V Li-ionska Baterija Ni Originalna, 100% Čisto Nov, Brez Baterije Celice !!!!!!Baterije, ta lupina je primerna za 21700 baterije ne 18650 baterije, upoštevajte,/////////////////////////////////////////////////////////////// Ta izdelek je sestavni del brez baterije jedro.Uporablja se za popravilo in zbiranje baterij, paket, samo za ljudi, ki
€26.90
Značilnosti: prvič, morate namestiti 18650 ravno glavo baterijo,pritisnite gumb na zadnji strani vezje za vklop uporabi tega izdelka. 5.5x2.1mm port izhod DC 12V,Primerna za wifi Usmerjevalnik LED Trakovi, Varnostne Kamere in več.Kot USB mobilni polnilnik za mobilni telefon, tablični računalnik in več naprav,z DC adapter,enostavna za uporabo.Z obremenjenost, overdischarge, preobremenitev, kratek stik in druge zaščite.Specifikacije:
€7.21
1pcs 3 Reže Plastičnih 18650 Baterije Škatla za Shranjevanje Primeru DIY Baterije vpenjalno Držalo Organizator Posodo z Žico Vodi Pin Funkcija: 1. Mini 18650 polnilna baterija imetnik polje baterije. 2. Iz nerjavečega jekla, delce kartice se uporablja za namestitev baterije.Namestitev in zamenjavo baterije je zelo priročno in se ne pokvari baterije in drugih komponent. 3. Sprejmejo bolj
€1.14
Spodbujanje--6pcs Black 9v Baterijo Imetnik/ohišje/polje Pokrov Predalčka Primeru Kitara&bass Pickup Ravno montaža 9v baterijo primeru za aktivno pickup kitara&bass. Enostaven dostop za zamenjavo. Brez Vijakov&posnetek , Baterije niso vključene NE kovinski stiki Barva: Črna Material: ABS Pakiranje velikost: 15*10*5 cm Vsebina Paketa: 6 x 9V baterijo
€4.79
Značilnosti: Narejen iz materiala premije, je obrabo odporen in trajen. Digitalni LCD zaslon, enostaven za vas, da spremljate v realnem času baterije banka zmogljivosti, v realnem času napetosti in toka. Se lahko namesti 6 18650 za litijeve baterije. Lahko spremenite na 5V/2A hitro polnjenje način. DIY design, enostaven in priročen za uporabo. Opisi: Fine izdelave
€5.76
Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Dimenzije: Dolžina: 24 mm φ21.6 mm Material: Plastika+Meatal Barva: Črna Paket vključuje: 10PSC cr2032Battery Imetnika(Baterija ni vključen)
€4.69
Značilnosti: 1. Material: Baterija nosilec je narejen iz ABS plastike S Gilded Zatiči, ki imajo baterije tesno v mestu. 2. napajalni sistem: lahko uporabite tem primeru z lastno baterijo v obliki napajalnega sistema. 3. DIY polnjenje napajanje: Super za mikro plošče-krmilniki, ki jih je vodil projekte, igrače, tudi zamenja pokvarjen nosilcih za baterije za številne elektronske naprave. 4.
€0.67