Pametno polnilno Postajo s 6 Vrati LCD USB Polnjenje Dock QC3.0 Hitro Polnjenje Univerzalno Združljivost Polnilno Postajo

Mnenja in ocene (1)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


17.71

€32.80

Pametno polnilno Postajo s 6 Vrati LCD USB Polnjenje Dock QC3.0 Hitro Polnjenje Univerzalno Združljivost Polnilno Postajo

Eno polnjenje rešitev za različne naprave.Pametno polnilno postajo, ki ima v lasti 6 vrata za polnjenje več naprav in ne bi povzročila nobene tabela nered.Ni zapletla žica draži vas in različnih izhodni valuti omogoča polnjenje različnih napravah.LCD-zaslon prikazuje jasno polnjenje članice.To je zagotovo idealen polnilnik za vas.

Značilnosti:

6 Vrata z Močno Moč

Featuring 6 vrata, smart polnilec vam zagotavlja dovolj vrata za polnjenje vaše naprave.Ko ste gospodarstvo stranka, se lahko vzame ven za vsakogar, da napolnite svoje naprave.

Pitno in Elegantno obliko

Poenostavljeno outlook odlično ujema z okolico.Prenosni velikost omogoča, da ga nosite kamorkoli greš.

Varno Uporabo

Z inteligentno tehnologijo, napajalnika ima v lasti štiri prednosti, ki jih vodi varno polnjenje, vključno z več brezplačno varstvo, nad napetostjo, nad toplotno zaščito in kratkostična zaščita.

Hitro Polnjenje & Prihranek Časa

Podpora 6 naprav sočasno polnjenje.Do 8A polnilni tok prihrani čas. 1 QC3.0 tech, ki podpira hitreje.

Anti-spolzka Znanja Pad

Obstajajo štiri silicij blazine, da bo preprečitev zdrsa iz ravno površino.Da bi obdržali polnilno postajo ostati pri miru.

Specifikacija:

Barva: Bela

Tip vtiča:US/UK/EU

Napetost:100-240V50-60Hz

Skupna moč: 40W

Izhod: DC5V8A

Izhod: DC5V3A(Tip C)

Izhod: DC5V3.4A(Hitro charge3.0;9V2.3A;12V1.5A)

Postavka velikost: 11.3 * 7.8 * 4 cm / 4.45 * 3.07 * 1.57 v(L * W * H)

Element teža: Pribl.269g / 9.49 oz

Paket velikost: 15.8 * 11.5 * 5.5 cm / 6.22 * 4.53 * 2.17 v(L * W * H)

Package teža: 373g / 13.16 oz

Package seznam:

1 * Smart polnilec

1 * Power adapter

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Izdelaj-majico.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Izdelaj-majico.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: smart lcd zaslon, baterijo, polnilnik nicd, 3 v 1 zajtrk kavo, bralnik prstnih odtisov usb, polnilnik zaslon, 6 vrata, lenovo smart zaslon, Bralnik Prstnih Odtisov, mini pečica, chapati maker, lcd displaye polnilnik usb

Številka Modela polnilna postaja
Poreklo CN(Izvora)
Paket Da,
Blagovna Znamka Arealer
Vrsta USB Polnilec

Napiši mnenje

Pametno polnilno Postajo s 6 Vrati LCD USB Polnjenje Dock QC3.0 Hitro Polnjenje Univerzalno Združljivost Polnilno Postajo

Pametno polnilno Postajo s 6 Vrati LCD USB Polnjenje Dock QC3.0 Hitro Polnjenje Univerzalno Združljivost Polnilno Postajo

Podobni izdelki:

Črna SFR1M44-U100K 5V 3.5 1.44 MB 1000 Disketni Pogon USB emulator Simulacije Enostavno plug Za Glasbene Keyboad Značilnosti: 1. Enostavno upravljanje: je tako enostaven za namestitev in uporabo.To je bolj priročen za uporabo. 2. Učinek: Ta disketni pogon emulator je super za elektronske orgle. 3. Visoko kvaliteten material: Visoko zmogljiv in super trajne. 4. Humanized design:
€25.14
55℃ Srčkan Kave Vrč Toplejše Pad & Skodelice 16W Električne Energije Pokal Toplejše Toplote Pijač Vrč Mat Toplo Kavo, Čaj Ogrevanje Pad OOTDTY Opis Nazivna moč: 16W Nazivna napetost: 110V--220V Teža: 150 gramov Samodejni izklop: podpora Ali je priključen na električno omrežje: priključite v Napajalni kabel: 110-220v Paket 1*tipke+barvni
€3.55
USB Wifi Adapter 600mbps brezžični Adapter Lan Wifi Dongle AC Wifi Sprejemnik, Antena, USB, Ethernet PC 5 Ghz Brezžična Zunanja Značilnosti: 1:Dual Band: Alternativne 11AC(5.8 G) in 11N(2.4 G) priključki za TV oddaje, HD filmov, za pretakanje vsebin in spletnih iger na srečo, da bi se izognili brezžični motnje. 2:433Mbps Brezžične Hitrosti na 5,8 GHz pasu ali 150Mbps Hitrostjo 2,4 GHz pasu. 3:ali
€5.01
Ventilator z prilagodljiv primeru luazon lof-05, USB, 11 cm, 3936798 Značilnosti: Barve Črna
€7.71
★Je lahko priključen na prenosni računalnik ali vtičnico ★To je zelo priročno za uporabo ponoči.Si lahko ogledate na tipkovnici jasno ★Dal v otroški sobi noč luč je tudi zelo kul ★Dolžina navoja je približno 33 cm ★100% Garancijo na Zadovoljstvo, prosim, da me kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Hvala! Moč: 0,5 W Napajanje: DC 5V 500mA Barva:
€1.64
Značilnosti: Praktična funkcija Ta USB zajem lahko kartico za zajemanje HDMI video in HDMI audio ob istem času, in lahko prenašajo avdio in video signalov na računalnik in pametni telefon za predogled in shranjevanje. Dobro prenosljivost Brez zunanjega napajanja je potrebno, zato je kompakten in enostaven za prevoz. HD Podpora največja vhodna ločljivost do 4K; Podpora
€17.65
Funkcija: Material: Aluminij Vir svetlobe moč: 0.1 (W) Napetost: 5 (V) Tok: 2 (a) Vir svetlobe tip: Laser Velikost: 20*1,5 cm Paket vključuje: 1* USB Svetlobe .fkdesc p {font-size: 16px;}
€2.79
Mini Prenosni Nizko Glas Za Mobilni Telefon, Ventilator, Radiator, Hladilni Ventilator Lahek Prevoz Za Pametne Telefone Android Fan Fotoaparat Značilnosti: Izredno tih ventilator deluje z zelo nizkim glasom in največ glas samo je 25,8 decibelih, ki je kot veter piha. Nobena baterija ne, samo USB napajanje. Ultra lahka, enostavna za prenašanje. Plug and play, priročno. Narejen
€1.60