10 Kos Tarp Posnetek Tarp Posnetke Usta Večnamenski Tarp Posnetke Zaklepanje Oprijem Nadstrešek Objemka za Šotore, Tarp, Pokrov Čolna, Bazen Pokrov

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


6.68

€10.27

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } [Material]Ti tarp posnetke, narejene iz visoko kakovostnega najlona, plastike, so močne in trpežne,lahko prenesejo močne vlečno silo, in ni enostavno, da bi dobili razsuta po sponke to, da šotori.To je majhen in lahek za enostavno shranjevanje in prevoz.

[Design]posnetek, ki je zasnovan kot zob-oblikovan zapiralo, in vijak sponke design lahko povečali vpenjanje od ponjav, ne da bi poškodovali to.Obstaja luknjo na drugi strani posnetek za povezavo kovinskih gumbov ali vrvi.

[Širok Aplikacije]Ti šotor posnetki so močne in trpežne, lahko prenesejo močne vlečno silo, se lahko široko uporablja v šotore, avtodome, prikolice, ponjave, platno in druge tkanine prevleke, ki potrebujejo dodatne podpore točk, je Odlična izbira za na prostem kampiranje, jadranje, ali piknike!

[Enostaven za namestitev]je vijak na posnetek, ki lahko nadzor tesnjenje posnetek, oprijem robu ponjavo ali nadstreški, pritisni in privijte vijak na posnetek, in končno popraviti z bungee kabel kravato navzdol ali vrv.

[Nepremočljiv & Windproof]Ta tarp posnetek lahko kosajo z močnimi vetrovi in ne bo prišel dol tudi v močan veter.Material je odporen na vodo, tako da vam ni treba skrbeti za uporabo v dežju.Majhen in lahek, enostaven za prevoz in trgovino, a mora imeti za svoje divje kampiranje!

Specifikacija:

Tip: Šotor Posnetki

Funkcije: fiksni nadstrešek, krepitev šotor, veter vrv pritrjevalne sponke ipd

Barva:Črna

Material:Najlon + Plastike

Velikost:8x3x2.5 cm

Vsebina Paketa:

10 * Šotor Tarp Posnetki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Naše trgovine imajo veliko izdelkov,kliknite te povezave:

https://Izdelaj-majico.si/store/5029034?spm=5261.11152143.header.29.147f3e5fRl9F10

Contact-us :

Če ste zainteresirani za naše izdelke in boste imeli kakršne koli težave z njim, se lahko obrnete na nas s trgovino manager, e-pošta in telefon.

O obdelavi čas in čas dostave:

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila (pričakujejo, prazniki).

b.Čas dostave je približno 5-10 delovnih dni.

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in čas dostave.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

O embalaži izdelka in kakovost :

Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.In nas v času.It ' s pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

O-POVRATNE INFORMACIJE :

Povratne informacije so za nas zelo pomembni, tako da, če ste prejeli izdelek in zadovoljen z njim, prosim, pustite pozitivne povratne informacije, in smo lahko tudi to.Če niste zadovoljni z njim, preden pustite negativne povratne informacije, prosimo, sporočite nam, prvi, in mi lahko pomaga rešiti problem, dokler ne boste zadovoljni z njim.

Oznake: xs pug

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

10 Kos Tarp Posnetek Tarp Posnetke Usta Večnamenski Tarp Posnetke Zaklepanje Oprijem Nadstrešek Objemka za Šotore, Tarp, Pokrov Čolna, Bazen Pokrov

10 Kos Tarp Posnetek Tarp Posnetke Usta Večnamenski Tarp Posnetke Zaklepanje Oprijem Nadstrešek Objemka za Šotore, Tarp, Pokrov Čolna, Bazen Pokrov

Podobni izdelki:

*Značilnosti: Material: iz visoko trdnost ABS plastike, močan in vzdržljiv in ima odlično odpornost na obremenitev in lahko visijo zunaj šotora. Več mobilnih kampu, več elementov, ki si morali naložiti, težje je, da ga namestite. Izbira luč v obliki obešalnik, ki je lažji za uporabo kot stojalo lahko prihranite čas in zmanjšanje prtljage. To je lahka in kompaktna, zato je enostaven
€3.74
Opis 100% čisto nov, visoko kakovost Ime izdelka: Fishbone gumb Material: aluminij zlitine Lastnosti: trajno, multifunkcijski, kampiranje dobave specifikacija: Iz visoko kakovostnega aluminija zlitine material, trpežna in odporna proti koroziji. Je zelo primeren za kampiranje, pohodništvo, backpacking, pikniki, krošnjami dejavnosti na prostem. Sponke lahko
€0.59
10pcs/Paket Prostem Kampiranje Peg Tleh Nohti Vijak Sidrnimi Vložki Kljukice Pohodništvo Šotor Deležev Zatiči Šotor Dodatki Specifikacija: Material: ABS Teža: približno 20 g vsak Velikost: 14.5 cm/5.7 v višino, 7cm/2.75 v širina Barva: Črna Pakiranje: opp vrečko Uporaba: planinarjenje, ribolov, kampiranje in druge dejavnosti na prostem krošnjami šotori
€2.72
100% popolnoma nova in visoke kakovosti Značilnosti: Trdno fix in pritrdite šotor, tenda ali canavan. Aligator, usta, z zobmi se lahko moč na priključne moči. Treba uporabiti na sprostitev šotor ali nadstrešek. Šotor Windproof Objemke le,drugi dodatki demo na sliki ni vključen. Specifikacija: Material: PC Dolžina: app.3.4 cm/1.34 v Kaliber:
€0.67
Opis: 20 Meter Dolžine Hot Melt Šiv Tesnilni Trak. Dimenzija: 20 metrov x 20 mm širina. Za Tesnjenje Sešiti Šivov: Popravila na Poliuretan (PU) premazani, prevlečeni dihanje nepremočljiva tkanine: prosti čas waterproofs, športna oblačila, uniforme, zaščitna oblačila, šotori, prevleke, platnene strehe itd. To tkanine popravila trak je zaprta z vodotesno prevleko in ne peel off
€39.06