Nova Zasnova Avanturo Vinil Stenske Nalepke Doma Dekor Stikers Za Dnevni Sobi, Otroški Sobi Vinilna Doma Dekor

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


1.73

€2.47

Spoštovani kupec!Vabljeni!

Smo strokovni proizvajalec Vinyl Rezanje nalepke nalepke .

O ur nalepke sprejme najnovejših Kitajskih nalepke tehnologije za zagotovitev, da so nalepke čiste barve,

pregleden in lep videz.

Naše nalepke so zelo priročen za uporabo in ni enostavno, da se poškoduje med transportom.

Smo sposobni zagotoviti vrste modno oblikovanje in prilagojenih izdelkov v različnih barvah po zahtevo naših strank!

Izdelkov Funkcija:

1. O ur Slike morda ne odražajo dejanske velikosti.To je Digitalna primer za prikaz namen.Da bi nalepke vam ustreza prostor, 100% bi si izmerite svoj prostor.

2. Naše nalepke so die-cut -ni natisnjena , tako da ne vsebujejo ozadju, steno ali površino, ki jo uporabljajo nalepko, da bo ozadju.

3. Mi uporabljamo visoko kakovostne mat vinil, nestrupen , okolju , ne izgubijo kakovost nadure, kot so natisnjene nalepke.

4. Nalepke se zlahka odstranijo brez poškodb stene.Vendar NE ponovno uporabni ko se uporablja

5. Podpiramo Padec Ladijskega prometa , Prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko priporoči najboljši logistika v vaši državi.Podpiramo tudi debelo prodaje.Mi vam bo z najboljše izdelke in najboljše storitve!

Uporabite sklic:

1. Poskrbite, da je površina, ki jih je treba priložiti je gladko površino, in da obstajajo convexities, concaves, in gube.Ne držijo.

2. Izberite mesto za lepljenje, očistite površino plavajoče prahu in masti, da se zagotovi, da je površina suha in čista.

3. Naredite preprost načrtovanje po vrstnem redu lepljenju, seveda, lahko Storite tudi Sami, glede na vaše lastne ustvarjalnosti.

4. Nežno Lupino prozoren film z zadnje strani izdelka, Pri lepljenju, palico na sredini in nato sploščite, da levo in desno,potem pa počasi odtrgajte površino prozoren film.Lepo .

Q: ali Lahko nalepke je treba odstraniti?

A: Ja, nalepke se zlahka odstranijo z lupljenjem jih proč počasi.Če se uporablja za vozila, boste morda morali uporabiti toplote za pomoč (sušilnik za lase).

Q: ali Lahko naredimo nalepke različnih velikosti?

A: Prosimo, obrnite na nas s dimenzije.Zagotovili bomo ponudbo, če mi lahko izpolnjujejo vaše zahteve.

Q: Lahko smo prilagodite barvo potrebujem?

A : Ja, Prosim, povejte nam.imamo veliko barv, ampak mi ni dal vse barve v izbrani položaj.Lahko nudimo vse barve, da drugi prodajalci lahko zagotovi.

Q : Lahko smo prilagodili nekatere nalepke potrebujem?

O : Da, Prosimo, obrnite na nas in nam povejte, kaj potrebujete , Bomo poskrbeli za ponudbo, če mi lahko izpolnjujejo vaše zahteve.

Q : se mi zdi vaše nalepke so drugačne od drugih Prodajalcev.Kakšna je razlika ?

A : Ja, naše nalepke sprejme najnovejših Kitajskih nalepke tehnologije za zagotovitev, da so nalepke čisto v barvah, pregleden in lep videz.Naše nalepke so zelo priročen za uporabo in ni enostavno, da se poškoduje med transportom.

Q : ali Lahko prodajamo vašega blaga?

O : Da ,podpiramo Padec Ladijskega prometa , Prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko priporoči najboljši logistika v vaši državi.Podpiramo tudi debelo prodaje.Mi vam bo z najboljše izdelke in najboljše storitve!

Dostava Pogoji

1. Če izberete način dostave: Yanwen Gospodarske Air Mail ali Kitajska post navadni mali paket plus, da ne more zagotoviti sledenje podatkov v tujini, prosim, ne skrbite, to bo uspeh priti do svoje države in njenih paketni prenos izgube stopnja je zelo nizka.V teh naročil, ne prevzemamo nobenega spora ni številko za sledenje.

2. Če želite spremljati informacije o projektu v realnem času in boste nujno potrebujete izdelek, vas prosimo, izberite ePacket, Kitajska Post Air Mail, Izdelaj-majico.si Standard Premium ladje Posebno Linijo-YW ali druge vrvi, kot so DHL, EMS, UPS ipd.

3. Če se ukvarjajo z naš čas poštnine, prosimo ne odpirajte razpravo preprosto, njihovo razumevanje je zelo cenjeno.

4. Bi radi, da jim pomaga pri reševanju težav, se obrnite na nas pred tem, da nas negativne povratne informacije.

5. Nudimo dropshipping in na debelo, ne okleva v stik z nami, radi bi, dolgoročni poslovni odnos z njimi.

6. Njihova odobritev je naše gibanje.Najlepša hvala za podporo.

Vračila In Reklamacije & Pon.

1. Če obstajajo kakršne koli težave z naših izdelkov,lahko zahteva vrnitev ali povrnitev v roku 7 dni po prejemu artiklov.Prosimo, da stik z našo službo za prvo pred vrnitvijo ali odpiranje sporu, da proti nam.

2. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,ali bomo zavrne, da bi nadomestila.Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.

3 .Če ste prejeli poškodovan ali napačno blago,pls, da nam pošljete paket in izdelkov fotografijo, da nas takoj, potem bomo ponovno pošlji ali vračilo za vas .

Oznake: avantura uro decals, srce elektrarne, stiker steno, stiker, stenske nalepke doma dekor dnevna soba čas, stiker za prostor, avantura velike nalepke, otomanski za dnevno sobo, okno stikers avengers, stiker anime

Primerna Uporaba Stenski Dekor/Soba Dekor /Otroci Soba Dekor/Poroka Dekoracija/Stranka Dekor
Tehnika Izdolbel papirja-cut
Vrsta Nalepke Zidana/Stenski Dekor
Kje se prijaviti Gladko Steno, Stekla, Kovin, Lesa Itd.
Material Plastični, Vinilne Nalepke
Poreklo CN(Izvora)
Slog Ustvarjalne
Tema Živali
Razvrstitev Za Hladilnik, Za Strešnik, Za Steno, Pohištvo Nalepke, Okno Nalepke
Specifikacija Single-piece Package
Kakovost Nepremočljiva in Izmenljive
Blagovna Znamka Muyuchunhua
Scenariji STENE
Številka Modela I3261
Primerno Mesto, Spalnica/Dnevna Soba/Otroci Soba/Učilnico,/Office/ Vrtec, Šola
Značilnosti Samolepilni
Vzorec Letalo Stenske Nalepke

Napiši mnenje

Nova Zasnova Avanturo Vinil Stenske Nalepke Doma Dekor Stikers Za Dnevni Sobi, Otroški Sobi Vinilna Doma Dekor

Nova Zasnova Avanturo Vinil Stenske Nalepke Doma Dekor Stikers Za Dnevni Sobi, Otroški Sobi Vinilna Doma Dekor

Podobni izdelki:

Wall Art Okras Vinilne Nalepke Nalepka Ustvarite prostor v vašem domu, pisarni ali res nikjer, da vitrine svojo osebnost z našo poceni, vzdržljiv, enostaven za namestitev, vinil grafike!!! Izdelek Velikosti : S: 42X46 cm M: 56X62 cm Če potrebujete drugo velikost,se lahko obrnete na nas O naših vinilne nalepke... 1. Uporabljamo samo visoko kakovostne, doma dekor
€8.90
Ne si ga sovražim, ko ne morete najti kar iščete za?Vse, kar je lepo shranjene v zaprtih posodah, vendar je zložene gor, tako da ne vem, kje je to?Tukaj je odlična rešitev: z Uporabo odbor nalepke nalepke , vaš dom bo tako organizirano in eleganten.Mi vsi radi, da so organizirani doma in seveda, da je videti dobro preveč.Vsakdo ima rad stvari, tidily shranjena proč, ampak označevanje teh posod je ključnega pomena
€3.36
16Pcs Halloween 3D Black Bat Stenske Nalepke Halloween Party DIY Dekorativne Stenske Nalepke Halloween Grozo Netopirji Odstranljive Nalepke 18 G Funkcija: . Idealno, da bi obtičali na vse gladke površine: stene, pohištvo, dodatki, ploščice, ogledala in okna. . Ta izdelek je varen in ne-strupeno s vodni osnovi, lepila. . To je enostavno, da jih dajo na vaši dnevni sobi, predsobi, kuhinji
€2.01
Pisane turške Letnik Keramične Ploščice Stenske Nalepke, Kuhinjski Steni v Ozadju Dekoracijo Ozadje Doma Dekor PVC Umetnosti Stene Decals Izdelek Teža:30 g 45 g Izdelek Pakiranje: Opp vrečko Velikost izdelka:10*50 cm*1pc 15*75 cm*1pc Izdelek barve :barve Izdelek material: varstvo Okolja Vinil Visoke Kakovosti PVC Izdelek Funkcija: 1.Samolepilni To je zelo priročno
€1.40
Funkcija 1.Stroj, se lahko ponovno uporabi več kot 200-krat. 2. Gel super močan in mogoče oprati in ponovno uporabiti Gel formula obstaja neskončno možnih uporab. 3.Dvostranski lepilni in mogoče oprati in ponovno uporabiti. 4.Hranite predmete v kraj brez zdrsa. To je enostavno odstraniti, in ko uporabite znova, preprosto pranje z vodo in pustite, da se posuši, nato pa lahko uporabite
€6.43
Dobrodošli kliknite Naslednja na domači strani.Postanite fan naši trgovini, vam bo dal darilo in pošto je za vas.,Če Imate kakršno Koli Vprašanje,Prosimo, Obrnite na Nas najlepša Hvala!!! ^-^ 1.Rusija - Kupec Bodite prepričani, da uporabite svoje polno ime, nakup 2. Če bi več kot 10 vklop nalepke, mi vam bo dala 1 dodatno stikalo nalepke.Če kupite v velikih količinah, se prosimo obrnite na službo,
€6.18
Vesolje Število Hopscotch Igra Predalčni Talne Nalepke Mrežo, Stene Decals Je Dekoracijo 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Značilnosti: Iz visoko kakovostnega PVC materiala, ki je nestrupena, varna za uporabo za otroke. To otroci igrajo mat nalepko ustvarja mladi otroci za zabavo, aktivni življenjski slog. Naše igre soba dekor nalepko zagotavlja odličen način za tvoj sin,
€1.97
32279668527826238 Komplementarnih proizvodov US $ 5.00 / US $ 5.00 / US $ 2.00 / US $ 1.00 / US $ 1.00 / US $ 1.00 / US $ 2.00 / US $ 2.00 / US $ 2.00 / US $ 5.50 / US $ 2.00 / US $ 5.50 /
€1.26
Značilnosti: 1.Izdelana iz visoko kakovostnega PVC, okolju prijazno, nestrupen in brez okusa. 2.Ni enostavno, za preoblikovanje, obrabe in trajne. 3.Svetle barve, različne možnosti. 4.Primeren za dekoracijo vrat in okenskih okvirjev, kuhinjski pulti, TV ozadju stene, itd.Specifikacije: Material: PU Poliuretan Velikost:6 m/roll,širina:0,8 mm Barva:Kot na sliki kažejo, Količina:1 x strešnik vrzel trak Opomba: 1. Zaradi
€3.60
Barva Krila Angel Stenske Nalepke Velika Krila, Spalnica, Dnevna Soba Doma Dekor Vinil Zidana Umetnosti Vrtec DIY Ozadje Plakat Dekoracijo Značilnosti: 🧚♂️ODLIČEN MATERIAL: Izdelan iz visoko kakovostnih eko-prijazni vinly material, nestrupen, okolju prijazen in nepremočljiva.Enostaven za uporabo in odstranitev brez ostankov ali poškodovali steno. 🧚♀️VELIKO KOTA KRILA NALEPKE: Velik kota krila,
€4.58
Opis: Ime:Vodoodporni Trak Meterial:PVC Nepremočljiva in odporna na olje trak z agresivno oprijema in visoko natezno trdnostjo Samolepilni trak za enostavno uporabo Daje profesionalen videz, končal Preprosto lupine in pritisnite v mestu nobenega orodja ali grdo čiščenje Samo-Tesnilni in Self-Amalgamating, Nepremočljiv & Odporna proti Vročini Barva:bela/zelena/roza/brown/siva/modra/bež Velikost:S:3.3
€6.85
Podrobnosti Izdelka Ime izdelka: 3D pene stenske nalepke, samolepilne, strop nalepke za dnevno sobo, restavracijo ozadje.Material: PE Pene Velikost: 70*77 CM Pakiranje: 1 kos Značilnosti: samolepilni, Nepremočljiva, Odstranljiva, Nazaj z lepilom.
€3.98