Nenavadno Visoke Temperature Spray Pištolo Doublesingle Plamen Nastavljiv Cigar Lažji Modri Plamen S Turbinskim Baklo Windproof Plin, Lažji

Mnenja in ocene (0)   |   Napiši mnenje

Novo

Na zalogi


9.87

€16.73

Visoke Temperature Sprej za Varjenje Dvojno/En FlameAdjustable Cigar Lažji Modri Plamen s Turbinskim Baklo Windproof Plinski Vžigalniki hqd Nasveti: Brez Goriva v lažji.treba ponovno gorivom, ko ste ga prvič uporabite.Naročilo 2 kos in več dobite dodaten popust.Če bi v moji trgovini, vam bomo poslali Posebno darilo za vaš paket.

Plačilo:

►Sprejemamo Alipay, Western Union, TT.Vse glavne kreditne KARTICE so sprejemljive po DEPOZITNI, varno plačilo procesor.

► Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu.

► Če ne morete poravnati račun takoj po dražbi, prosimo, počakajte nekaj minut in nato ponovno poskusite plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni.

Pošiljatelj:

► Svetovni promet. (Razen za določene države in APO/FPO)

► Da se bodo obdelani v času, ko za potrditev plačila.

► Smo samo ladjo na naslov potrdili naročilo.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati svoj naslov za dostavo

► Storitev prevoza čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

► Če ne prejme blago v roku 50 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali blaga in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Naš cilj je, da bi stranke zadovoljne!

► Zaradi popis stanja in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vračilo kupnine:

► Od datuma prejema, boste imeli 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnejo.Če imate v lasti element za več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo in ne bomo se vrniti ali zamenjati.Brez izjem!Tovorni krije kupec in prodajalec na pol.

► Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev

► Bomo povrnili celoten znesek protiponudb po prejemu izvirnega paket, vključno z vsemi deli in pribor.Tako kupec in prodajalec prekličete Izdelaj-majico.si transakcije.Druga možnost je, lahko se odločite za zamenjavo.

► Če izdelki niso v skladu z oglasi, ki jih bomo prenašali vse prevozne stroške.

Povratne informacije:

► Smo ohraniti visok standard odličnosti in si prizadevajo za dosego 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je Zelo Pomembno, vas prosimo, da nas kontaktirate tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko odpravili težavo zadovoljivo.

► Če vemo nič o problemu, ne moremo rešiti!

Vrne in Nadomestila

1. Od dneva prejema, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnejo.Če imate v lasti element za več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo in ne bomo se vrnete ali zamenjate kateri koli element za vas.Brez izjem!Tovorni krije kupec.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Se bomo vrnili vaše celotno plačilo po prejemu element v prvotno stanje in embalaže, ki vsebuje vse komponente in pribor.

Nasvet:

B: Tako na debelo in neposredno pošiljke so dobrodošli?

Na debelo, vam bomo ponudili popuste ali brezplačno ekspresna dostava, samo 3-7 dni, da pridejo.

Za neposredno pošiljke, vam lahko pošlje blago neposredno do vaše stranke.Če vam je ljubše, ne bomo pusti vse informacije o nas.

- Kako sem skladbo paket?

Lahko uporabite številko za sledenje sledenju paketov, ki so na naslednjih spletnih straneh: www.17track.net/en (kopirati brskalnika, da odprete)

- Kaj če mi zmanjka časa za nakup zaščite?

Če vam zmanjka časa za nakup zaščito, prosimo, obrnite na nas, mi vam lahko pomaga razširiti nakup času.To pomeni, da vaš denar ne bo šel v moj račun.

Oznake: moški vžigalniki, baklo modrimi, park vžigalniki, vojna vžigalniki, multi vžigalniki, mala svetilka na plin lažji, vžigalniki luči, baklo lažji plina 5, baklo Lažji, slim plinska bakla lažji

Material Kovine
Plamen Barve Modra
Poreklo CN(Izvora)
velikost 13*9*4.5 CM
Odporen na veter Da,
Natakanju goriva vrsta Plin
Številka Modela Plinski Vžigalnik
Tehnika Lak
Barve Zlata / Črna / Rdeča
Blagovna Znamka OL

Napiši mnenje

Nenavadno Visoke Temperature Spray Pištolo Doublesingle Plamen Nastavljiv Cigar Lažji Modri Plamen S Turbinskim Baklo Windproof Plin, Lažji

Nenavadno Visoke Temperature Spray Pištolo Doublesingle Plamen Nastavljiv Cigar Lažji Modri Plamen S Turbinskim Baklo Windproof Plin, Lažji

Podobni izdelki:

100% visoko kakovost in najnovejši design Material: nerjaveče jeklo Barva: kot prikazano ime izdelka: Penis obroči Prstan velikost : 38 mm 40 mm 50 mm Package vključeni:1PC '
€0.55
Zaščitno Steklo Za Samsung a02 Kaljeno Glas Film Screen Protector Za Galaxy a02 s 02 sm-a022f 6.5 Tremp Oklep Stanja
€1.23
Material: ABS Barva: Črna Združljiv: Univerzalen, Za večino avtomobilov Paketu: 1Pcs 100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: 1.ABS material: težko teksturo, trajno. 2.Enostavno prezračevanje luknjo za namestitev: hitro in priročno. 3.Kompakten in kompaktne velikosti ne ovirajo pogled: zagotovitev varne vožnje.Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo
€4.11
1. Prosimo, dovolite 1-5 cm (za 0,4-2 ) razlike zaradi ročnega merjenja, hvala. 2. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako. nasveti Bomo poskušali naše najboljše za vas,prosimo, da se potrpežljivo za presenečenje. 1.Prvič,Prosimo poskrbite, da bo vaše ime, naslov, poštna številka, itd.pravilna in popolna.
€17.97
◎Opis Izdelka: 1. Material: dvoslojni plating 925 srebro, visoko polirani, barve anti blede, anti-alergija 925 Sterling Silver & AAA+ Kubičnih Cirkonij 2.Postavka Velikost: Čare Luknjo, je o 0.18 palčni(4.7 mm) 3.Primerna za:Pandora Charms zapestnico,Ogrlica ◎Izdelek za vzdrževanje: 1. Trgovina nakit ločeno in se ne mešajo z drugimi nakit ali trde predmete, da bi se izognili praskanje površine; 2. Izogibajte
€6.00
Pri delu, ki ste jih naročili, je manj kot 8$, ne bomo vam pošljemo del. Nasvet: ko je celotna cena naročilo presega $6, tudi če izberete prodajalca načinu prevoza, bomo poslali paket skozi epacket, Kitajska Post priporočilo ali drugi načini evidentiranja. LEGO združljivih delov, brez pravega LEGO delov. Za več informacij se obrnite na službo za stranke.Ponujamo vrsto storitev, kot so prilagojene
€0.23
Velikost Kolk (cm) Prsi (cm) Pasu (cm) Dolžina (cm) Dolžina Rokav (cm) S 94 86 68 79 - M 99 91 73 80 - L 104 96 78 81 - XL 109 101 83 82 - OPOMBA: Prosimo, primerjaj podrobnosti velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup!!! (2.54 cm = 1 palca ) Vsi so merjena z roko, zato prosimo, dovolite 2-3 cm napako .
€19.79
Sestavljena je iz nerjavnega jekla glavo in drobni leseni ročaj Posebno carving orodja za kiparstvo, ki je primerna za pokrivanje skulpture, drobni okraski, drobne obrti Dolžina približno 12,5 cm to19.5 cm, dvakrat vodil design Prenosen, lahek in priročen Material: Nerjavno Jeklo + Lesa Barva: Kot prikazano Velikost: Dolžina 12,5 cm - 19,5 cm 11Pcs/Set Večfunkcijsko
€6.00
PU usnje Kakovosti. Če Morate Videti Obraz Logotip Sliko.Prosim, da me kontaktirate. Prosim, Ne Zapusti katero Koli Sliko V Povratnih informacij.Najlepša Hvala!
€18.42